horoskop

Dagens horoskop: Fredag 10. mars

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag vil du tilbringe så mye tid utendørs som mulig. Du vil ha tid til å tenke på et privat problem samtidig som du nyter vakre omgivelser og frisk luft. Dette blir en dag der du med fordel kan bli kjent med nye mennesker. Venus gjør deg sosial. Kvelden åpner for nye muligheter.

Tyren 20/4-20/5

I dag er du i et herlig festhumør og du sjarmerer alle rundt deg. Når du er så glad som dette, er du morsom å være sammen med. Du slapper av, nyter og har det gøy. Hvis du har muligheten, kan du ha en uventet after work, og det vil være andre gangen denne uken hvor du er spontan.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en nysgjerrighet og vilje til å prøve nye ting i ditt tegn. Du venter på at noe skal skje eller at noen skal ta initiativet, men det er bedre hvis du gjør det selv. Hvis du vil ha noe eller avtale et møte, må du være aktiv og vise du vil.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en avslappet fredag der du kan jobbe veldig fritt med det meste. Du nyter å slippe å tenke så mye. I dag er det din dag, og du føler deg uvanlig fri. Også kvelden handler om å ha det gøy og om å kunne improvisere. Du gjør rett og slett det du har lyst til.

Løven 23/7-22/8

Også i dag forventes det at du jobber i gruppe, men i dag er du både forberedt og innstilt på det, noe som gjør samarbeidet enklere. Når du støter på problemer, bruker du sjarmen og humoren din til å glatte over eventuelle vanskeligheter. Du er en virkelig ressurs for gruppen.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag vekker en kollega nysgjerrigheten din. Hen er en morsom person som du ikke kjenner så godt, men i dag gjør du en innsats for å vise at du vil bli bedre kjent med vedkommende. Det blir en koselig dag og en begivenhetsrik kveld der du utforsker territoriet.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en festlig fredag med høy energi og mange herlige innslag. Uansett om du jobber eller har fri, handler denne dagen om å ha det gøy og slippe seg løs. Du byr på deg selv og fortryller omgivelsene dine med humor og sjarm.

Skorpionen 23/10-21/11

Fredagen blir en herlig dag der du både får tid til å nyte livet og samtidig får mye gjort. Påvirkningen du har fra Mars blir sterkere og sterkere, noe som gir deg både drivkraft og energi når det gjelder jobben. Kvelden handler om en flørt.

Skytten 22/11-21/12

Dette blir den mest avslappende og morsomme dagen denne uken. Du tilbringer tid med mennesker som står deg nær i dag. I dag kan en kollega overraske deg med et fint kompliment. Kvelden handler om å ta egne initiativ når det kommer til relasjoner.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag jobber du med en kollega som du liker spesielt godt og da går tiden så mye fortere. Det blir en herlig dag som inneholder like mye latter som arbeid. På kvelden handler det om fest. Dette er en dag som er laget for moro.

Vannmannen 20/1-18/2

Fredagen kan kanskje bli den roligste dagen i uken. Du kan senke tempoet på jobben, og hvis du er heldig, kan du til og med slutte litt tidligere. Kvelden tilbringer du med venner eller familie. Du passer på å skjemme bort deg selv og dine nære og kjære med litt fredagsluksus.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler først og fremst om å ikke stresse og å fokusere den lille energien du har på det viktigste du må gjøre denne dagen. Hvis du føler deg veldig dårlig, bør du være hjemme og kurere deg selv i stedet for å tvinge deg selv på jobben. Kvelden handler om nyheter som har med en venn å gjøre.

Powered by Labrador CMS