horoskop

Dagens horoskop: Fredag 10. mai

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På fredagen er du veldig opptatt av å omgi deg med venner og folk du føler deg trygg med. Til tross for din motvilje mot å være nær nye mennesker, er du veldig nysgjerrig på alt og alle, og du blander deg inn i ting som ikke angår deg. Vær forberedt på at du kan få en irettesettelse. 

Tyren 20/4-20/5 

I dag har du mye å tenke på, og tiden flyr. Du kan være litt distré, så det er bra med lister hvis du skal huske alt du har planlagt. Dagen handler også om sport av noe slag, enten det er du selv som deltar, en klubb eller en venn du følger. Det blir en spennende dag. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Fredagen inneholder en rekke småkrangler og litt uenigheter. Det kan være at du krangler med et familiemedlem eller en kollega. Det er ikke noen alvorlig krangel, og det går over på noen timer. Ellers en herlig dag som byr på mye latter og koselige øyeblikk. Kvelden ser ut til å bli spontan. 

Krepsen 21/6-22/7 

I dag er litt av en mellomdag der du lander i virkeligheten som er din hverdag. Det har vært mye som har skjedd i livet ditt i det siste, både privat og på jobb, så du har ikke hatt tid til å fordøye alt som har skjedd. I dag har du både tid og mulighet til å reflektere over de siste ukers hendelser. 

Løven 23/7-22/8 

I dag er du gjerne utendørs med venner og familie. Det blir en koselig dag som handler om å nyte øyeblikket og å fullføre alt du startet i går. Du tar gjerne hjelp av dine nære og kjære fordi de er bedre til å avslutte ting enn du er. 

Jomfruen 23/8-22/9 

Du kan oppleve fredagen som litt stressende fordi det er mye du vil rekke. Husk at det er du selv som stiller kravene til deg, heller enn at de blir lagt på deg utenfra. Hvis du senker ambisjonsnivået noen hakk, har du større sjanse til å nå målene dine, og det får deg til å føle deg bedre. 

Vekten 23/9-22/10 

På fredagen er du sjarmen selv. Du får omgivelsene til å le, og du løfter stemningen. Det er noe lett og naturlig med deg som gjør at vennene dine vil være sammen med deg, og fremmede mennesker vil lære deg å kjenne. Kvelden byr på et eksotisk innslag. 

Skorpionen 23/10-21/11 

Skorpionen er flink til å snakke, men i dag er det bedre å lytte enn å snakke. Hvis du observerer og er stille, vil du lære mange ting som kan være nyttige for deg. Hvis du snakker for mye, er det stor risiko for at du går glipp av verdifull informasjon. Kvelden byr på fest.

Skytten 22/11-21/12 

Du har mye planlagt denne fredagen, og til tider kan du oppleve dagen som stressende. For deg gjelder det å ikke fokusere på alt du vil få gjort, men heller på det du holder på med øyeblikket, det vil gi deg mer. Etter en aktiv dag kan du trenge å slappe av med en rolig kveld.

Steinbukken 22/12-19/1 

Det er en forventning og nervøsitet som gjennomsyrer denne dagen. Du føler at du vil vise hva du er god for, men du er fortsatt usikker på om du vil få muligheten til å gjøre det. Denne dagen vil by på mer enn du kunne drømme om. Nyt og vær glad.

Vannmannen 20/1-18/2 

Det er sterke viljer i spill i dag, og du ender opp i en klem uansett om du tar stilling eller holder deg nøytral. Dette er en situasjon der du taper uansett hva du gjør. Prøv å holde deg unna så mye som mulig og la disse personene løse konfliktene sine selv.

Fiskene 19/2-20/3 

Du er i strålende humør denne fredagen, og det gjennomsyrer hele dagen, enten du er fri eller jobber. Det blir en herlig dag som puster vår, fest og glede. Du byr på deg selv denne dagen, og du har ingen problemer med å være i sentrum for oppmerksomheten.

Powered by Labrador CMS