horoskop

Dagens horoskop: Fredag 1. mars

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

I dag er det stress på jobben, og du prøver å øke tempoet uten å begynne å slurve. Risikoen med å ha for mye i hodet er at du glemmer halvparten. Helst burde du skrive lister over hva du skal gjøre, men det ligger ikke i Værens natur å jobbe så strukturert.

Tyren 20/4-20/5 

I dag handler det om venner. Du er sosial, pratsom og utadvendt både på jobb og privat. I dag vil du gjerne dra ut og møte venner. Det blir en morsom og givende dag, spesielt hvis det er spill eller lignende involvert. Akkurat nå har du både flaks og dyktighet når det gjelder spill.

Tvillingene 21/5-20/6 

Som tvilling kan du være ganske god til å erte og irritere menneskene rundt deg når du er i rett humør, og det er du i dag. En kombinasjon av kjedsomhet og tretthet forsterker denne siden av deg. Du nyter å røre opp i gryten og få folk på vakt.

Krepsen 21/6-22/7 

I dag bør du tenke utenfor de vanlige rammene. Sjansen for suksess ligger i å gjøre ting på en annen måte enn du pleier. Denne dagen handler om å utfordre deg selv, både fysisk og i måten du ser på hverdagsproblemer. Våg å tenke nytt.

Løven 23/7-22/8 

Fredagen blir en fin balansegang for deg. Det kan både handle om hvilke oppgaver du tar på deg, men fremfor alt handler dagen om timing og balanse når det gjelder å formidle ideene dine. Du må være drivende, men ikke for mye. Kvelden blir underholdende.

Jomfruen 23/8-22/9 

Hvis gårsdagen fokuserte på hva du føler, handler fredagen mer om vennskap, familie og varme. Det blir en fin dag der du gjerne tar vare på dine nære litt ekstra. Kanskje skjemmer du dem bort med god mat eller en overraskelse. Jomfruen er flink til å skape øyeblikk av glede i hverdagen.

Vekten 23/9-22/10 

Fredagen blir en morsom dag der du legger vekt på de sosiale aspektene. Som singel kan kvelden handle om fest eller å være sammen med venner, mens familiefokuset kanskje går mer mot en hyggelig kveld hjemme. I dag er det mye glede og positiv energi i horoskopet ditt.

Skorpionen 23/10-21/11 

Du er i strålende humør denne fredagen. I dag handler det om fest og sosialt samvær. Hvis du er singel, kan du ta både ettermiddagen og kvelden til et nytt nivå, og hvis du har familie, kan du kanskje nøye deg med en kort after work sammen med dine beste kolleger.

Skytten 22/11-21/12 

Du elsker fredager, noe som gjør at du vanligvis er i strålende godt humør når helgen nærmer seg. I dag er du sjarmerende og sprer varme og glede rundt deg. En kollega du har kan bli litt betatt av deg, og du blir smigret av oppmerksomheten hans eller hennes.

Steinbukken 22/12-19/1 

I dag blir dine kunnskaper satt på prøve, og du er nervøs for om du vil prestere godt nok. Til forskjell fra de fleste tegnene i stjernetegnet, forbereder alltid Steinbukken seg på alle typer tester, og ambisjonsnivået ditt er vanligvis veldig høyt. I dag briljerer du i prøven du tar, og det gir deg en grunn til å feire litt ekstra.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag prioriterer du familien over arbeidet. Du kanskje til og med tar fri denne dagen for å tilbringe den med nære og kjære. Det blir en koselig dag og kveld der du satser på felles aktiviteter for å styrke familiens bånd. Hvis du ikke har nære familiemedlemmer, er det dine nærmeste venner som gjelder.

Fiskene 19/2-20/3 

Mye av denne uken handler om penger og økonomi, og i dag er ingen unntak. Du vurderer å gjøre en større investering, men samtidig vil du ikke risikere å bli lurt. En kollega med bedre innsikt i denne markedet gir deg noen verdifulle tips.

Powered by Labrador CMS