horoskop

Dagens horoskop: Fredag 1. desember

Slik blir din fredag.

Publisert

Væren 21/3-19/4 

På fredagen våkner du med en herlig dose selvtillit. Dine ustabile følelser er betydelig mer stabile denne dagen, og det gjør at du kan møte kritikk med både selvinnsikt og en klype salt. Dagen blir morsom og byr på mange anledninger til latter.

Tyren 20/4-20/5 

I dag er du gjenstand for mange personers oppmerksomhet, og det er både morsomt og litt merkelig på samme tid. Tyren søker sjelden å være midtpunktet i et selskap, selv om du kan skinne og ta over av og til. Kvelden byr på god mat, litt sladder og generell hygge.

Tvillingene 21/5-20/6 

Du har ladet opp energi hele uken uten engang å vite det, så du sprudler av energi i kroppen i dag. Ditt smil er smittsomt, og vitsene dine får folk til å føle seg bra. I dag er du veldig aktiv på jobben, du er rett og slett på hugget. Også kvelden handler om å holde det gående, men da er det underholdning som gjelder.

Krepsen 21/6-22/7 

Du utfordrer sjelden deg selv, men i dag kan du ikke unngå det. Sjefen din vet at du kan mer enn du viser, og tester deg på forskjellige måter for å få frem det beste i deg. Det blir en morsom og annerledes dag som setter tålmodigheten din på prøve.

Løven 23/7-22/8 

På fredagen kombinerer du dine sosiale talenter med evnen til å jobbe godt og raskt. Det blir en virkelig morsom og produktiv dag. I dag jobber du tett med en kollega som du liker godt, og du får muligheten til å bli bedre kjent med vedkommende. Kvelden byr på en uventet invitasjon.

Jomfruen 23/8-22/9 

Fredagen preges av samme intense følelser og drama som torsdagen. I dag prøver du å unngå å tråkke folk på tærne, men noen skarpe kommentarer kan føre til en skikkelig hverdagsdramatikk. Kvelden blir roligere følelsesmessig, men like aktiv som dagen.

Vekten 23/9-22/10 

Det er fredag, og du er på topp. Både energimessig og følelsesmessig stråler du i dag. Når du er i dette humøret, er du sjarmen selv. Du blir raskt midtpunktet i enhver sammenheng. Kvelden byr på et eventyr hvis du bare har motet til å trå ut av komfortsonen din.

Skorpionen 23/10-21/11 

I dag blir du utfordret både intellektuelt og fysisk av en nær venn eller kollega. Du er en person som ikke alltid svarer på en utfordring, men i dag har du lyst til å bevise hva du kan. Det blir en morsom dag med tydelige konkurranser. Kvelden handler om venner og å ha det gøy.

Skytten 22/11-21/12 

Fredagen går fryktelig fort fort. Du har så mye å gjøre at du ikke merker hvordan tiden flyr avgårde. Det blir verst for Skytterne som har planlagt å stikke tidligere fra jobb – det kommer til å bli vanskelig. I dag får du morsomme nyheter som har å gjøre med en venn eller bekjent. Kvelden byr på god mat.

Steinbukken 22/12-19/1 

Fredagen blir en morsom dag som går fort. Det er mye planlagt denne dagen, og det gjelder å passe tidene, ellers kan hele den stramme timeplanen din gå i vasken. Du er ikke en person som planlegger med margin, du forventer at alt skal fungere etter planen. Kvelden blir sosial og litt annerledes.

Vannmannen 20/1-18/2 

I dag benytter du anledningen til å oppdatere deg på det du har gått glipp av i løpet av uken. Det har vært mye arbeid, så du har ikke fått med deg all intrigene. Du kan være en skikkelig sladrekjerring når du setter den siden frem, men du mener ikke noe vondt med det. Kvelden blir morsom og lett.

Fiskene 19/2-20/3 

Du trives med å jobbe i gruppe, men da kreves det samhold og god stemning. I dag jobber du aktivt for å skape en følelse av fellesskap, og det innebærer å kunne gi og ta kritikk på en god måte. Kvelden blir virkelig annerledes. Du tester grensene dine.

Månedshoroskopet for november. 

Powered by Labrador CMS