Dagens Horoskop: Søndag 3. Januar

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du får høre sladder om en person som gjør deg nysgjerrig. Du blir overrasket da denne personen alltid er så fornuftig. Du ønsker å finne ut om dette faktisk er sant.

Tyren 20/4 - 20/5

Du ønsker å være i fred i dag. Du orker ikke å engasjere deg, og det vises gjennom hvordan du håndterer de utfordringene du møter. Du blir irritert når det kreves at du tar en beslutning. Kvelden blir akkurat så rolig som du håpet på.

Tvillingene 21/5 - 20/5

Det blir en bra og ganske aktiv søndag. Du har endelig funnet tilbake til en positiv energi og den nyter du i dag. Dersom du har råd kan det også bli litt shopping. Du kjenner på behovet for å skjemme deg selv bort i dag.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du er litt sur og irritert i dag. Den ærlige samtalen gikk ikke som du håpet på, men det er kanskje ikke så rart. Du presset din venn slik at han/hun gikk i forsvarsposisjon. Denne personen følte seg anklaget av deg.

Løven 23/7 - 22/8

Det blir er herlig søndag der du fokuserer på å være utendørs. Du trenger frisk luft for å glemme problemene dine. Du får også en fin melding fra en venn som lyser opp dagen litt ekstra. Dette er en person du har vanskeligheter for å gi slipp på.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du lader opp til en ny uke. Dersom du skal jobbe er det nesten sånn at du gleder deg til å aktiveres på en meningsfull måte. Det har absolutt vært hyggelig å være hjemme, men nå vil du kjenne at du utfordrer deg selv, enten du er på kontoret eller hjemmekontoret.

Vekten 23/9 - 22/10

Det blir en fin avslutning på ferien. Neste uke får du en myk start på hverdagen og det passer deg bra. Du trenger å begynne litt sakte, men sikkert. Det har vært utfordringer på jobben som har påvirket deg emosjonelt denne høsten, og gjennom juleferien har du klart å legge alle bekymringer til side.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du har forstått at en venn er lei seg for noe, men han/hun ønsker ikke å prate om det. Dette gjør det vanskelig å hjelpe vedkommende. Du vet fra før at denne personen ofte er litt for sta for sitt eget beste. Kanskje du kan prøve deg forsiktig med å innlede en samtale, og lokke sannheten ut.

Skytten 22/11 - 21/12

Det blir en fin søndag som først om fremst handler om hvile, filmer og kos med familien. Skytten kan trives lenge med å sosialisere med en liten gruppe mennesker, men plutselig blir du rastløs og føler deg innestengt. Da må du ut og se mennesker, liv og leven.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Dagen blir ganske rolig. Du fokuserer på oppgaver som har med jobb å gjøre, men samtidig unner du deg å slappe av og gjøre minst mulig. En overraskende melding gjør at kvelden tar en uventet vending.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du uttrykker deg ganske hardt i dag, noe som kan såre et familiemedlem eller en kjæreste. Det ligger ikke i din natur å be om unnskylding, men i dag kan det lønne seg å gå mot dette prinsippet. Kvelden handler om å planlegge for framtiden. Forandring venter!

Fiskene 19/2 - 20/3

Dagen blir ganske aktiv. Du har ting å gjøre, men ingenting som krever masse tid eller energi når sant skal sies. En venn prøver å finne ut av deres relasjon, men du orker ikke å ta tak i dette akkurat nå. Du orker ingenting komplisert nå.

Powered by Labrador CMS