Dagens Horoskop: Mandag 4. Januar

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du prøver å rette opp i en mindre misforståelse som har oppstått i løpet av de siste ukene. Det handler dessverre mer om hvordan visse personer tolker og leser mellom linjene, da dette egentlig ikke er en reell konflikt. Nå ønsker du å forhindre at dette eskalerer ytterligere.

Tyren 20/4 - 20/5

Denne dagen handler om en ny start på mange måter. Du har lært en hel del om hvordan du faktisk fungerer i løpet av høsten, og hvordan du samarbeider best mulig. Uansett om det er du som styrer skuta, eller om du påvirker fra kulissene er det nå dine idéer kan bli virkelighet.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Det blir en interessant dag. Du får høre rykter om forandringer på din arbeidsplass, men enn så lenge er dette kun rykter. Uansett kan dette forberede deg på det som kan skje, men ingenting er sikkert enda, så behold en positiv innstilling.

Krepsen 21/6 - 22/7

Du er litt seig etter alle disse fridagene. Du sliter med å komme i gang på jobben og det gjør at visse kolleger oppfatter deg som lat. Akkurat nå holder du mange tanker og følelser for deg selv, og det gjør at du mister fokus på hverdagen.

Løven 23/7 - 22/8

Du er ivrig på å komme i gang etter helgen. 2020 har på mange måter vært et krevende år, men nå kjenner du at ting må bli bedre. Du velger å ta fatt på det nye året med en tilltro til framtiden. I dag får du positive nyheter fra din arbeidsgiver.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Dagen blir rolig. Uansett om du jobber eller har enda et par dager igjen med fri, så tar du vare på denne tiden. Mye i ditt liv handler om familien og de aller nærmeste. For deg er dette en viktig tid for refleksjon, planlegging og tanker for framtiden.

Vekten 23/9 - 22/10

Det har vært et tøft år og nå er det endelig over. Selv om 2021 ikke starter like smertefritt som du håpet på, så går du inn i det nye året med en tillit til at ting blir bedre snart. Positive nyheter om en i familien eller en venn som er syk gjør dette mandagen bedre.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Det finnes visse ting du burde vite om og derfor er det viktig at du er oppmerksom i dag. Det er ingen som kommer til å fortelle deg disse tingene, så det gjelder å lese mellom linjene og tolke det som blir sagt. Det kan være vanskelig, men ingen sak for den intuitive Skorpionen.

Skytten 22/11 - 21/12

Det finnes en tretthet i ditt tegn. Selv om det er et nytt år og en ny start, kjenner du deg gammel og sliten. Det har vært mange konflikter både privat og på jobben i løpet av året som gikk, og først nå har det følelsesmessige kaoset tatt deg igjen. Ta deg tid til å fordøye disse tankene.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Du kjemper på, selv om mye rundt deg er utfordrende. Sånn som ting er nå kan du ikke trene og bruke tiden på dine egentlige interesser, men som den kreative Steinbukken du er finner du nye måter å holde deg i form, både fysisk og mentalt. I dag får du virkelig testet denne kreativiteten.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Dagen går tregt, og du er mer sliten enn du vil innrømme. Utfordringen er at du har hatt fri ganske lenge, og da er det vanskelig å komme tilbake til gode rutiner igjen. I dag får du en beskjed som på en vis vil påvirke din bosituasjon.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du orker ingen konflikter i dag, og unngår derfor en person som prøver å lokke deg inn sitt personlige drama. Uansett hvor godt du liker denne personen, er det ikke verdt det følelsesmessige kaoset som han/hun skaper rundt seg, både bevisst og ubevisst.

Powered by Labrador CMS