Dagens Horoskop: Torsdag 31. Desember

Slik blir årets siste dag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Det blir en roligere feiring enn den du er vant med denne nyttårsaften, men du er til gjengjeld svært takknemlig over dem du faktisk feirer med. For deg handler denne kvelden om vennskap, nærhet og å ha det hyggelig sammen.

Tyren 20/4 - 20/5

Det har vært et annerledes år, og derfor passer det bra å avslutte det litt annerledes også. Det blir en magisk, men uvanlig feiring for din del. Istedenfor finstasen kan det hende du feirer utendørs med grilling under stjernene. Du satser til og med på nyttårsforsett!

Tvillingene 21/5 - 20/6

Dagen handler mest av alt om å ta farvel med et år fullt av komplikasjoner og vonde minner. Selv om året har vært tungt, har du også vokst som menneske. Du har lært deg å ta mer ansvar og framfor alt lært deg å være takknemlig for det du har. Dette viser du også i dag.

Krepsen 21/6 - 22/7

Ting blir kanskje ikke helt som planlagt i dag, og da kan det hende at du blir for ærlig og oppriktig, til tross for at du lovet deg selv å beholde stoltheten. Nyttårsaften lokker frem mange følelser og minner som gjør at du ikke helt kan styre deg. Noen ganger er det lurt å rense luften og få sagt det du trenger.

Løven 23/7 - 22/8

Det skjer noe magisk i dag. Gamle følelser våkner til liv, og en glemt romanse blir plutselig aktuell igjen. For deg er dette natten der alt kan skje, og på samme måte som 2020 viste seg å være et år uten sidestykke gjelder det samme for denne nyttårsaftenen.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Du pleier å glede deg til glamour, god mat og mange spennende mennesker på nyttårsaften, men sånn som ting er nå blir det en roligere, mer intim feiring. Du vil likevel markere slutten av året, selv om det ikke blir som vanlig.

Vekten 23/9 - 22/10

Du har gledet deg til denne dagen i lang tid. For din del handler det om å ta med seg en bit av det gamle, inn i det nye. Nyttårsaften blir en annerledes, men uforglemmelig kveld.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Du har mest sannsynlig ingen store planer for denne dagen og natten. Du blir enten hjemme med familien eller feirer med et par utvalgte venner. Selv om nyttårsaften feires på en rolig måte, kjenner du at denne natten er spesiell.

Skytten 22/11 - 21/12

Du feirer antageligvis med familien. Det blir en herlig kveld med god mat og fyrverkeri. For din del er det flere tradisjoner som du ønsker å leve opp til. I løpet av kvelden får du fantastiske nyheter om en venn.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Det du planla til å bli en ganske ryddig kveld, blir noe annerledes. Likevel blir det fortryllende og for en gangs skyld slipper du alle bekymringer og gir deg hen til kveldens ånd. Kvelden kan by på både kjærlighetserklæringer og verdifull innsikt.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Nyttårsaften blir ikke som vanlig. Dersom du pleier å være hjemme, så er du borte i år, og dersom det pleier å være glitter og glam blir denne kvelden mindre glitrende, men minst like herlig. Du finner tilbake til deg selv og lover at 2021 skal bli et bra år.

Fiskene 19/2 - 20/3

I dag overrasker du en person som virkelig ikke er klar til å møte deg. Dere har begge trodd at deres kjemi har avtatt med årene, men når dere plutselig møtes igjen kommer alt tilbake. Situasjonen blir stiv og rar, men samtidig herlig. Du kjenner deg veldig levende denne natten.

Powered by Labrador CMS