horoskop

Dagens horoskop torsdag 8. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdag blir en ganske intens dag hvor du i utgangspunktet vil ha problemer med å få grep om dagens oppgaver. Instruksjonene fra sjefene dine virker mildt sagt forvirrende. Nyheter som kan påvirke det daglige arbeidet presenteres for deg i dag.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen handler om å dra nytte av det beste denne uken har å by på. Du er i strålende godt humør. I det siste har variasjon og fantastiske opplevelser hjulpet deg med å fylle opp energitanken. I dag får du høre litt morsom sladder.

Tvillingene 21/5-20/6

Du snakker mot en person som ikke liker det, og det kan føre til en verbal krig mellom dere. Vanligvis trekker du deg tilbake fra denne typen situasjoner. Ikke i dag, værens innflytelse gjør deg mer aggressiv enn vanlig. Kvelden handler om å flytte.

Krepsen 21/6-22/7

Du tester grenser og kan oppfattes som provoserende i dag, men fra ditt ståsted handler det om at du ønsker å være ærlig og stå opp for dine meninger. Dagen handler også om en sjef som kan være trangsynt og ikke la deg få det spillerommet du ønsker.

Løven 23/7-22/8

Starten på torsdagen kan bli sen da horoskopet ditt viser at du har evner til å støte på trafikkrelaterte problemer og at du har problemer med å komme deg fra punkt A til punkt B akkurat nå. Det som er viktig i dag er at du er ute i god tid uansett hva du skal.

Jomfruen 23/8-22/9

Det finnes begrensninger i horoskopet ditt i dag og det er fint om du oppdager dem i tide slik at du slipper å gjøre om ting unødvendig. Du er kreativ og leken denne torsdagen, noe som hjelper deg med å teste ut nye ideer og finne løsninger på mindre problemer.

Vekten 23/9-22/10

Du våger og tester i dag, noe som er gøy. Du har en fantastisk pionerånd, noe som gjør deg mer enn glad i å utforske og finne nye veier. En kollega prøver å nærme seg deg, men han imponerer ikke med sjarmen sin, snarere tvert imot.

Skorpionen 23/10-21/11

Det ser ut til å være en kjærlighets- eller vennskapskonflikt i horoskopet ditt. Noen du er nær tråkker på en veldig sår tå og det har du vanskelig for å tilgi. Siden du er en skorpion, er det en risiko for at du holder sinnet ditt for deg selv og at vennen din bare vil oppleve stillhet fra din side.

Skytten 22/11-21/12

Du er i veldig godt humør denne torsdagen. Du har mottatt gode nyheter og alt du ønsker å gjøre er å dele dem. Det blir en god start på dagen. En sjef roser deg også og det lyser opp alt litt ekstra. Kvelden ser ut til å inneholde romantikk.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å nyte livet og ikke overanstrenge seg. De siste ukene har du ladet opp batteriene og motivasjonen og viljen er sakte men sikkert på vei tilbake. Du syns det skal bli gøy å komme tilbake i hamsterhjulet igjen.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av dagen prøver du å begrense en feil slik at den ikke blir altfor ille. Det dreier seg om en entusiastisk kollega som har tatt litt vel mange friheter og nå er det opp til deg å ordne opp i dette rotet. Heldigvis er du ressurssterk.

Fiskene 19/2-20/3

Du trosser en person som har laget en masse regler som den forventer at du holder deg til. Man opplever nesten litt eufori når man bevisst går imot denne personen. Du misliker denne personens måte å strukturere arbeidsdagene på, uten å ta noen hensyn til deg.

Powered by Labrador CMS