horoskop

Dagens horoskop onsdag 7. desember

Slik blir den syvende dagen i desember!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er i ditt mest solrike humør i dag. Du har en positiv ånd som får menneskene rundt deg til å føle deg bra. Humoren og sjarmen din redder de fleste situasjoner som ellers kunne blitt pinlige. Du har ikke noe imot å by på deg selv.

Tyren 20/4-20/5

Du tar det veldig med ro i dag. Det er ingen stress og ingen bekymring i tegnet ditt. Du tar dagen som den kommer uten å tenke for mye fremover. Du vet at du snart kommer tilbake til virkeligheten, men inntil da har du tenkt å kose deg så mye som mulig.

Tvillingene 21/5-20/6

Å bli sint løser neppe noen problemer denne onsdagen. Det er bedre at du analyserer situasjonen og tenker over hvorfor den er som den er. Du vet at hvis du er rolig, er du bedre rustet til å takle motgang. Kvelden blir morsom og aktiv.

Krepsen 21/6-22/7

Du snakker i mot en person, og det faller ikke i god smak hos vedkommende. Er det en kollega, må han rett og slett lære at ikke alle tenker som ham. Hvis det er en sjef, kan situasjonen utvikle seg og bli ganske så vanskelig. Kvelden handler om et valg og om å vise hva du føler.

Løven 23/7-22/8

Du har lett for å havne i trøbbel i dag og det er fint om du tenker over hvordan du skal løse dilemmaene som din tankeløshet skaper. Du er veldig impulsiv på grunn av månens posisjon og dette betyr at du sjelden tenker før du handler.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er fornuftens stemme i gruppen du er en del av. Når andre tror det er å bare kjøre på, senker du farten og etterlyser refleksjon. Det kan være konflikter innad i gruppen, men resultatene du leverer er gode. Du jobber som en stabil enhet.

Vekten 23/9-22/10

Det er litt ulike meninger om hva som er rett og galt i dag. Selvfølgelig holder du fast ved din mening mens kollegaen din prøver å motbevise deg. Det blir en interessant dag som handler om å kunne diskutere og respektere ulike synspunkter. Kvelden byr på underholdning.

Skorpionen 23/10-21/11

Du vet det ikke er noe vits å bekymre seg for noe du ikke kan kontrollere uansett. Likevel er det en viss nervøsitet i tegnet ditt, og du føler deg usikker på fremtiden. En av dine nærmeste kollegaer har en beroligende effekt på deg.

Skytten 22/11-21/12

Du har mange jern i ilden akkurat nå og det er en risiko for at du både glemmer ting og gjør ting feil, om du ikke begynner å skrive ned det du har planlagt. Skytten liker egentlig ikke så mye struktur, men i dette tilfellet kan det være bra.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag tar du tak i deg selv og tvinger deg selv til å være litt mer aktiv. Du må bevege deg enten det er på jobb eller på treningssenteret. Dagen handler også om å bruke penger og unne seg både hyggelige ting og god mat.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en rekke forskjellige aktiviteter å se frem til denne onsdagen. Det kan handle om alt fra jobb til å oppdage nye miljøer. I dag får du sjansen til å være litt kreativ men også sjansen til å teste ut hvor modig du er. Det blir en livlig dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du mestrer et område og du er stolt av det. Derfor blir det ekstra følsomt når en person plutselig går inn og tar over. Du prøver å si ifra, men dette er ikke en person som er veldig flink til å lytte til andre. Du må være tydelig.

Powered by Labrador CMS