horoskop

Dagens horoskop: Søndag 9. juli 

Slik blir din søndag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

Det finnes en fantastisk energi i tegnet ditt denne søndagen, og du bruker den til å starte på mange nye prosjekter. Dessverre er problemet med Væren at du liker å starte ting, men kan ha vanskeligere for å fullføre dem, noe som er tydelig i dag. Nyheter venter i løpet av ettermiddagen.

Tyren 20/4-20/5

Denne søndagen ser du verdien av et miljøskifte og du prøver å komme deg hjemmefra noen timer i løpet av dagen. I dag vil du gjerne la din kulturelle side få litt inspirasjon slik at et museum eller kanskje en nasjonalpark kan være dagens mål. Kvelden handler om å planlegge en tur.

Tvillingene 21/5-20/6 

Søndag blir også litt av et eventyr, men på en helt annen måte. Her handler det mer om kulturkollisjon, om å teste fordommene dine og om å prøve å forstå andres måte å resonnere på. Denne typen intellektuelle utfordringer er noe de fleste Tvillinger elsker.

Krepsen 21/6-22/7

Søndag er det full fart. Du har mye energi og driv i horoskopet ditt. I dag er ikke en dag du bruker med en bok i en solseng, du blir veldig urolig av å sitte stille. Hvis resten av familien eller vennene dine vil hvile, kan du finne på dine egne små eventyr. Du må kunne bevege deg.

Løven 23/7-22/8

Søndag vil være en aktiv dag, men i dag trenger du ikke å bli utfordret på samme måte som på lørdag. For deg er en kaffe på kafé, en tur i skogen eller kanskje en hobby et par timer nok. Det viktigste er å være ute med folk du liker.

Jomfruen 23/8-22/9

Dette er en god og aktiv dag hvor du tukler med noe hjemme eller prøver ut en helt ny hobby. Det blir en spennende og lærerik dag hvor du utvikler deg, om enn i små steg, men du utvikler deg. Kvelden handler om økonomi.

Vekten 23/9-22/10

Du krangler kanskje med et familiemedlem i dag, men det er bare litt av en kamp, ikke noe alvorlig. Snarere tvert imot, du kjemper fordi du er så nær og begge vet at ingenting kan komme mellom dere. Kvelden byr på nyheter som har med studier eller jobb å gjøre. Det blir til ettertanke.

Skorpionen 23/10-21/11

Søndagen handler om å vende blikket innover og om å analysere seg selv og følelsene sine. Denne typen forskning er veldig viktig, spesielt for Skorpionen som trenger å finne sin indre trygghet. I dag er en fin tid med litt roligere aktiviteter som meditasjon, yoga eller en spasertur.

Skytten 22/11-21/12

I dag liker du å henge med mennesker som står deg nær og som du ikke trenger å anstrenge deg foran. Du er sosial, men samtidig har du ikke energi til å anstrenge deg for å holde en samtale i gang. I dag grubler du over noe som nylig har skjedd.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om aktive valg, ikke bare valg du blir tvunget til å ta. Det er en betydelig forskjell mellom å bestemme selv når og hvordan du vil velge for fremtiden eller å bli tvunget til å ta disse beslutningene fordi du havner i en situasjon du ikke kan påvirke. Du er trygg og sterk i deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Det har vært en ganske intens uke og i dag har du ikke lyst til å gjøre noe. Alle har slike dager, så tillat deg selv å være lat. Det er veldig deilig å bare kunne ta dagen som den kommer og ikke ha noe spesielt planlagt. I dag kan det hende du impuls-shopper. 

Fiskene 19/2-20/3

Du vet at du hadde gjort feil, og det er på tide å ta ansvar for handlingene dine. Selv om det svir litt, gjør du det du vet er rett og beklager. Fiskene kan være veldig stolte og synes det er vanskelig å innrømme at de tar feil. Det er et tegn på modenhet at du lar ærlighet overvinne stolthet.

Powered by Labrador CMS