horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 12. juli

Slik blir din onsdag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag skaper du gjerne med hendene dine. Det kan være alt fra å fikse i hagen til å bruke tid på en hobby. Eller kanskje overrasker du dine nærmeste med dine kulinariske ferdigheter. Uansett hva du bruker tiden din på, gjør du det med kjærlighet og det synes på resultatet. 

Tyren 20/4-20/5

I dag møter du en person du ikke har sett på lenge og det blir et hjertelig gjensyn. Du vil gjerne høre alt om hva denne personen har gjort siden sist, men i dag er dere begge opptatt, så du prøver å avtale et møte en annen dag istedet. Du vil omgås, høre sladder og ha det gøy med denne personen. 

Tvillingene 21/5-20/6 

I dag er du ute på eventyr, det kan være jobbrelatert eller bare ren fornøyelse. Dagen handler om å teste seg selv og å være fordomsfri. Tvillingen kan virke åpen og aksepterende, men under det ytre skjuler det seg en tradisjonalist som har like mange fordommer som alle andre.

Krepsen 21/6-22/7

Onsdagen blir morsom og litt annerledes. Du prøver å legge opp dagen slik at du både kan gjøre praktiske ting men også tilpasse deg etter hva dine nærmeste har av ønskemål. Det blir en dag som handler om kompromisser og om å ikke vær redd for å ta initiativ.

Løven 23/7-22/8

Selv om du ikke er like driftig som tidligere denne uken, finnes det fremdeles en vilje og energi i horoskopet ditt. Du merker kanskje at du har lettere for å miste fokus i dag, så det er bedre å gjøre ting som ikke krever altfor mye oppmerksomhet. Har du ferie så passer dagen bra til å lære seg nye ting 

Jomfruen 23/8-22/9

Du er irritert på en person som alltid må mene så mye, både når det gjelder aktiviteter og i ulike diskusjoner. Dette er en person som liker å høre sin egen stemme og å være i sentrum. I dag prøver denne personen å ta styringen i noe du holder på med og da renner begeret over for deg. 

Vekten 23/9-22/10

I dag våkner du opp i den kjedelige virkeligheten igjen. Etter et reelt energitap står du med en masse ulike prosjekter på gang, men inget overskudd til å fullføre de. Du er litt oppgitt ettersom du ikke en gang vet hvor eller hvordan du skal begynne. Kvelden blir underholdende. 

Skorpionen 23/10-21/11

Du føler at du ikke vil like mye i dag som i begynnelsen av uka. Du prøver å ha en plan for dagen, slik at du ikke blir helt handlingslammet. Har du ferie så planlegger du ulike aktiviteter bare for å komme deg hjemmefra. Jobber du, så bør du bruke to do-lister.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt mer tankefull i dag, noe som gjør at du delvis slurver med arbeidsoppgavene som krever nøyaktighet. I dag tar du kontakt med en person du savner, du vil gjerne gjenoppbygge relasjonen dere hadde. Han/hun blir overrasket over å høre fra deg etter så lang tid.

Steinbukken 22/12-19/1

Selv denne dagen blir intensiv med både jobb, trening og fornøyelser. Akkurat nå prøver du å få mest mulig ut av sommeren. Selv om dagen går fort og kvelden enda fortere, så er du litt vel trøtt til å kunne nyte det hele. Prøv å komme i seng ganske tidlig i dag. 

Vannmannen 20/1-18/2

Denne onsdagen får du mulighet til å treffe en person som du lenge har beundret på avstand. Det kan være personligheten eller hans/hennes kompetanse og klokhet som tiltrekker deg. Det blir en dag fylt med livlige diskusjoner. Kvelden handler om en matopplevelse. 

Fiskene 19/2-20/3

Denne onsdagen pusler du gjerne med småsaker. Du henger deg opp i detaljer, slik som bare du kan gjøre. Selv om du delvis blir irritert på deg selv, så har du det samtidig for gøy til å stoppe. Dagen handler om å våge å stikke seg ut i mengden. 

Powered by Labrador CMS