Dagens horoskop: Mandag 22. juli

Slik blir mandagen:

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en ganske ensformig mandag der du går mer på rutine enn du utvikler nye tanker og ideer. Du er veldig lei i dag og trenger å bare få være uten å tenke så mye. I løpet av ettermiddagen får du gode nyheter.

Tyren 20/4-20/5

Du ligger lenge i dag fordi at du vet at du trenger hvile. Rutinene dine endres og du føler at det kommer til å bli bra om du bare stresser ned og tar det med ro. Du får gode nyheter om framtiden i dag...

Tvillingene 21/5-20/6

Du savner rutiner, noe du aldri trodde skulle skje. Det er som alt er veldig improvisert og diffust i livet ditt nå. Da blir det vanskelig for deg å lande. Dagen handler om å få til stabilitet, få inn faste rutiner og ro.

Krepsen 21/6-22/7

I dag tar du mot til deg og snakker med en venn om dine tanker. Du har hatt lang tid på å tenke og kommet fram til at følelsene dine ikke har forandret seg uansett avstand. Nå vil du at dere skal kunne snakke åpent med hverandre.

Løven 23/7-22/8

Du har lovet å holde på en hemmelighet, men det blir vanskelig fordi dette påvirker også deg. Men ta det med ro, snart er det din tur til å ta ferie og slappe av. Ikke stress for mye med ting.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er sikker på at du hører feil når en kollega forteller deg noe i dag. Dette er litt for utrolig til å være sant, men du lar det ligge. I ettermiddag får du støtte av en venn eller kollega i en diskusjon.

Vekten 23/9-22/10

Du passer på hvordan du uttrykker deg i dag fordi du ikke vil skuffe en venn. Du vet at denne personen er veldig følsom nå og tolker alt negativt. Prøv å få personen til å lytte og ta imot noen gode råd fra deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en innholdsrik mandag der du rekker mer enn du hadde tenkt, både på jobb og privat. Du er supereffektiv på dagen og kreativ på kvelden. La kreativiteten slippe til.

Skytten 22/11-21/12

Du vil gjøre en venn sjalu, men det går ikke. Vennen din er for sikker på deg og følelsene dine, så personen velger å ikke legge merke til at du flørter med andre. Selvfølelsen din får seg et slag, men du er fornøyd med at vennen din stoler på deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du beskuer et drama fra utsiden og vet at det kommer til å slutte ulykkelig. Men du kan ikke gjøre noe fra eller til. I ditt eget liv hersker ro og fred. Du nyter stillheten. Kvelden blir fylt av venner og latter.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag drukner du i informasjon. Fra å ha latt det ytre påvirke deg i liten grad, handler alt nå om deg. Her gjelder det å sortere all info som kommer din vei.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir overrasket over hvordan det ligger an... Visse deler i denne historien hadde du ant, men at det var så omfattende ante du ikke. I dag får du mulighet til å prate med en venn som har vært bortreist.

Powered by Labrador CMS