horoskop

Dagens horoskop: Mandag 10. juli 

Slik blir din mandag. 

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag er det mye energi og sterk vilje i horoskopet ditt, og du ønsker å komme i gang med ulike prosjekter. Du er flink til å starte ting, men litt dårligere på å fullføre dem. Prosjektet ditt vil du sannsynligvis la være uferdig en stund før du fullfører. Kvelden handler om suksessen til en person som har vært vanskelig å sjarmere.

Tyren 20/4-20/5

Det er en dynamisk energi i horoskopet ditt som gjør at du tar mange gode initiativ denne dagen. Du har både tanker og prosjekter du ønsker å realisere, men det er en risiko for at du må sette dem på vent fordi det oppstår mer presserende problemer som må tas tak i. Kvelden blir rolig og harmonisk.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne mandagen er du sliten, ute av form og har ikke lyst på noe. Til tross for det prøver du å opprettholde en fasade om at det meste fungerer som det skal og at man faktisk gjør ting selv om det stort sett blir et spill for galleriet. Det blir en tidlig kveld på deg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag går du sterkt ut. Du viser hva du vil og du er ikke redd for å stikke ut haken om nødvendig. Du tilbringer kvelden med nyttige og fysisk utfordrende aktiviteter. Denne dagen ser også ut til å handle om å hjelpe en venn som har et problem. Du prøver gjerne å hjelpe!

Løven 23/7-22/8

I dag har du mye energi og  et sterkt fokus, så gjør det meste ut av det. Dagen egner seg godt til ting som krever konsentrasjon og driv. Du er flink til å starte opp og komme med ideer i dag, uansett om det gjelder jobb eller hjemme.

Jomfruen 23/8-22/9

Mandagen handler om å gjøre ting klart. Du har mye du ønsker å få gjort på kort tid, så det er bra du har mye energi i horoskopet ditt. Det ser ut til at dagen i dag dreier seg om en kommende tur eller ferie.

Vekten 23/9-22/10

Du går inn i denne dagen med liv og lyst. Det er mye glede og energi i horoskopet ditt akkurat nå. Du sparker i gang en rekke ulike prosjekter, enten på jobb eller hjemme. Du synes det er gøy å gjøre ideer  om til virkelighet.

Skorpionen 23/10-21/11

Værens innflytelse i tegnet ditt gir deg ny energi, mye glede og handlingskraft i dag. Det blir en god dag og du får gjort mye. Det kan være snakk om små ærender, å kontakte en lang liste med venner eller å starte et nytt prosjekt hjemme.

Skytten 22/11-21/12

Du starter uken med å prøve å strukturere ting både på jobb og privat. Du er egentlig ikke en venn av orden fordi du tror det ødelegger spontaniteten din, men i dag ser du verdien av å holde på med både fysiske aktiviteter og  å planlegge fremover.

Steinbukken 22/12-19/1

Selv om du er litt sliten denne mandagen, er du i skikkelig  godt humør. Det er en glede og en fantastisk entusiasme i horoskopet ditt i dag. Akkurat nå har du mye planlagt både på dagtid og kveldstid, noe som gjør at søvnen kan lide litt. Prøv å holde litt oversikt over søvnrytmen din.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag installerer du deg på et ny-gammelt sted. Det kan være et sommerhus, en arbeidsplass eller et annet sted du har vært før, men ikke på en stund. Dagen handler om å komme inn i rutiner, uansett om det er ferietid eller jobb. Kvelden blir fin, men tidlig.

Fiskene 19/2-20/3

I dag våkner du med masse energi og du tar fatt på dagen med stor entusiasme og glede. Hvis du er ledig, bruker du gjerne tid og penger på ting som gjør deg glad, enten det er en hobby eller noe annet. Kvelden blir både sosial, overraskende og altfor sen.

Powered by Labrador CMS