horoskop

Dagens horoskop: Fredag 30. juni

Slik blir din fredag!

Publisert

Vekten 21/3-19/4

Også fredagen handler om å lære seg ting, men også om å være fleksibel og om å kunne ta direktiver. Væren er ikke den beste når det kommer til å lytte til andre enn seg selv, men i dag anstrenger du deg ekstra mye for å bli mer tilpasningsdyktig. 

Tyren 20/4-20/5

Fredagen blir spennende og annerledes. Du er veldig sosial denne dagen og tar deg tid til å prate både med mennesker du kjenner og vilt fremmede. Dagen byr på spenning og glede. Kvelden handler om å feire en helt spesiell begivenhet. 

Tvillingene 21/5-20/6 

Dagen i dag handler om fest og morro. Jobber du så prøver du å komme deg unna tidligere slik at du skal få mer tid til å gjøre deg i stand. Akkurat nå prioriterer du ditt privatliv fremfor jobb. Det er sommer, så du sørger for å få mest mulig ut av denne tiden.

Krepsen 21/6-22/7

Denne fredagen synes du det er vanskelig å fokusere på det du skal ha gjort. Det er så mange morsomme og hyggelige mennesker rundt deg at du fort mister fokus på det du har tenkt å gjøre. Dagen blir koselig, men ikke så produktiv. Kvelden handler om å møte venner og å ha det gøy.

Løven 23/7-22/8

Denne fredagen sprudler du over av ideer og du vil gjøre alt på en gang. Kanskje du burde gjøre et prosjekt om gangen, ellers kan det lett bli litt forvirrende. I dag møter du en person som virkelig gnistrer. 

Jomfruen 23/8-22/9

I dag får du masse bra ideer og du venter ikke med å gjennomføre dem. Du har masse energi og er i godt humør. I dag sprer du både varme og omsorg rundt deg. Du blir en person som alle vil henge med. 

Vekten 23/9-22/10

I dag er det venner eller partneren din som gjelder. Du fokuserer på de viktigste menneskene i livet ditt. Det blir en morsom dag fylt med mye varme og kjærlighet. For nyforelskede vekter, kan denne dagen by på ekstra romantikk.

Skorpionen 23/10-21/11

Noen rundt deg er ganske så irritabel akkurat nå, og i dag prøver du å be om unnskyldning for noe denne personen tror du har gjort. Det blir en ganske enkel samtale som ender med at du gir opp. Dette er en person det ikke er noe vits i å snakke med akkurat nå. 

Skytten 22/11-21/12

For deg er det familie som gjelder i dag. Uansett om du jobber eller har fri, fokuserer du mer på dine nærmeste enn på jobb. Dagen byr på omtanke, glede og varme. Kvelden blir alt det og mer. I dag får du også høre nyheter om en venn.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du følelsesmessig utmattet. Det har vært noen intense dager og i dag vil du bare slappe av og ta det med ro. Dagen i dag blir en transportetappe, både rent fysisk og psykisk. Det blir en dag med refleksjoner og oppsummering av livet.

Vannmannen 20/1-18/2

Selv om du jobber denne fredagen, handler dagen mer om å kose seg med familie og venner, enn bare jobb. Det blir en god dag i sommerens tegn på mer enn en måte. Dagen handler om å være ute og kvelden handler om familiekos og god mat. 

Fiskene 19/2-20/3

Idag finnes det en impulsivitet i tegnet ditt. Du vil ikke bestemme deg for mye på forhånd, være seg jobb eller fritid. Du har imidlertid ikke noe imot å være litt spontan og organiserer gjerne en piknik med vennene dine eller en after work etter jobb. 

Powered by Labrador CMS