Dagens horoskop: Torsdag 24. Juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir ganske tom. Noen du bryr deg om er bortreist eller har flyttet, noe som begynner å gå opp for deg nå. Selv om du visste at dette skulle skje var du ikke forberedt på den følelsesmessige delen.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir veldig rotete på mange forskjellige måter. Det er så mye som foregår både privat og på jobb akkurat nå. Lister anbefales, ellers er risikoen stor for at du glemmer noe som er veldig viktig. På kvelden sovner du godt og tidlig.

Tvillingene 21/5-20/6

Gjennom torsdagen prøver du å avslutte visse ting på jobb. Det ser ut til at du er på vei inn i en lengre eller kortere ledig periode. Du trenger denne tiden med hvile for å takle en kommende høst som blir ganske krevende.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en intensiv men morsom torsdag hvor du får mye gjort, men det er også rom for kaffepauser og masse herlig latter. Kvelden handler om å se fremover. Du må være forberedt på å gi slipp om du skal komme dit du vil.

Løven 23/7-22/8

Du har en lang og kreativ dag foran deg. Idag kreves det både rytme, oppfinnsomhet og en vilje til å utvikles. Kvelden fokuserer på vennskap og tillit. Det blir en litt dramatisk kveld.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av torsdagen har du en del å tenke på. Mye handler om kompetanse og kompetanseutvikling. En sjef ønsker at du skal studere, men du har vanskelig for å se hvordan du skal få tid til denne typen egenutvikling. Du synes at sjefen din ber om for mye.

Vekten 23/9-22/10

Gjennom torsdagen prøver du å avslutte et prosjekt som har pågått ganske lenge. Slutten kan komme litt brått, ettersom du føler at du ikke rekker alt du vil gjøre. Kvelden handler om familien og kanskje en reise.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av torsdagen blir du opprørt over noe en venn sier eller noe du leser. Du innser at du har mottatt feilaktig informasjon gjennom en ganske lang periode, og at denne feilen kommer til å koste både tid og penger.

Skytten 22/11-21/12

Gjennom torsdagen prøver du å ikke påvirke en venn som ikke vet om de vil være med på en plan eller ikke. Du vil at personen skal ta avgjørelsen på egenhånd, så lenge det er avgjørelsen du synes er rett. Kvelden handler om familien og å planlegge fremover i sommer.

Steinbukken 22/12-19/1

Gjennom torsdagen prøver du å bli ferdig med ting både privat og på jobb. Det blir en litt stressende dag, men du er likevel fornøyd med det du får gjort. I løpet av kvelden skjer det noe som får deg til å tenke på en kommende utfordring.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er utrolig stolt over at en person nær deg har blitt valgt til noe spesielt. Selv om dette er noe du bare delvis påvirkes av så tenker du likevel at dette er noe som er verdt å feire. Du overrasker vennen/slektningen din med en improvisert feiring på kvelden.

Fiskene 19/2-20/3

Det finnes en styrke og vilje til å bryte mønstre hos deg akkurat nå. Du har ikke vanligvis så sterke meninger, men en forandring i planetene gir styrke fra drivende Mars. Utnytt påvirkningen mens den er i horoskopet ditt.

Powered by Labrador CMS