Dagens Horoskop: Tirsdag 24. September

Slik blir din tirsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har lyst til å ta opp et følsomt tema med en kollega, men du er redd han/hun kommer til å reagere for sterkt. Det er kanskje bedre å vente litt og lufte temaet når kollegaen din er litt mer stabil i humøret.

Tyren 20/4-20/5

Du bryr deg ikke om at du må jobbe overtid i dag, bare du kan avslutte ordentlig. Du vil ikke gå fra en halvferdig jobb, selv om du har planer etter jobb. Sjefen din ser denne ambisiøse siden ved deg og denne personen liker det den ser.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinger deg selv til å være tålmodig og vente med en beskjed til tross for at hele deg skriker etter å spørre. Du vet at det ikke kommer til å gi deg flere svar, det er mer sannsynlig at det irriterer sjefen din og gjør at du må vente enda lenger på en beskjed.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes ulike måter å ta del i et fellesskap på, du har behov for å ikke være en ledende figur eller den som hører eller synes mest. I løpet av dagen får du mulighet for å hjelpe en person du synes er attraktiv.

Løven 23/7-22/8

Du venter på nyheter fra et familiemedlem og derfor går denne dagen uvanlig langsomt. Du pleier å være ganske så bra på å aktivisere tankene dine, men akkurat i dag er det vanskelig fordi det er så rolig på jobb. Beskjeden du venter på kan ha med en ferie å gjøre.

Jomfruen 23/8-22/9

Du utfordrer deg selv ved å være litt mer spontan enn vanlig. Det er både kjedelig og ganske så befriende på en og samme tid å improvisere og ikke strukturere dagen sin. Kvelden blir overraskende aktiv.

Vekten 23/9-22/10

Du har det best når du kan få mennesker til å lytte til deg og i dag tiltrekker du deg ikke bare oppmerksomhet, du får kolleger og venner til å bli inspirert av deg og det du brenner for. I løpet av kvelden får du en koselig sms fra en venn.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt ambivalent i dag. Du står og tviler mellom to veldig morsomme og inspirerende oppgaver som samtidig er veldig ulike. Problemet ditt er at du er nødt til å velge, for du har ikke tid nok til å gjøre begge prosjektene.

Skytten 22/11-21/12

Du orker ikke jobbe så fort som du har behov for i dag, og det gir deg et dårligere resultat enn du hadde håpet på. Egentlig burde det ikke være noen nyhet at den energien du legger ned i jobben, er det resultatet du kan forvente deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ganske bra på å fokusere på en ting om gangen og det gir deg et bra resultat. I dag imponerer du nok en gang en av sjefene dine med din kunnskap og ditt naturlige talent på visse områder. Kvelden handler om å vinne tilbake det du har hatt og bli sikker på deg selv igjen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du venter på en beskjed og du kommer ikke til å klare å gjøre så mye på jobb før du har mottatt den beskjeden. Det er så mange parametere som står og faller på denne beskjeden at det ikke er rart du er urolig. Kvelden gir deg gode nyheter.

Fiskene 19/2-20/3

Du har det som plommen i egget når du får være aktiv og slipper å fundere så mye over jobben og fremtiden. I dag ser det ut til å være teambuilding på agendaen og det passer deg utmerket. Kvelden byr på en del hjemmekos.

Powered by Labrador CMS