Dagens Horoskop: Søndag 29. Mars

Slik blir din søndag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Søndagen bli intensiv, du har lovet en venn eller slektning å hjelpe han/hun med et hjemmeprosjekt og det tar betydelig mer tid enn du hadde sett for deg. I løpet av dagen får du også en positiv beskjed som har med fremtiden å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å rekke så mye som mulig. Selv om du har mye å gjøre, må du huske. at det også er viktig å hvile litt mellom slagene. I løpet av kvelden får du gledelige nyheter, som kommer til å gjøre ting enklere for deg fremover.

Tvillingene 21/5-20/6

Økonomien er det som bekymrer deg mest akkurat nå. I dag er en bra dag for å legge en plan for fremtiden. Prøv å finne ut hvordan du kan spare penger og hvordan du skal kunne legge unna penger. En venn har et bra råd å komme med når det gjelder økonomien din.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil ha medlidenhet, men vennen din er ganske kald når det kommer til dine problemer. Du vet at du overdriver en smule og at alt ikke er så tøft som du skal ha det til. For deg handler det mer om å få empati, enn å få konkrete råd.

Løven 23/7-22/8

I dag er du utendørs så mye som mulig. Er været på din side, nyter du det i fulle drag. Løven er en person som ofte trives bra ute i naturen, selv om du også kan tilpasse deg ethvert storbymiljø. I dag behøver du ro for å fundere over kjærligheten.

Jomfruen 23/8-22/9

Du har vanskelig for å rekke alt du skal og det er fordi du har planlagt dagen din veldig dårlig. Om du hadde hatt bedre kontroll, ville det ikke blitt så mange problemer. En slektning hører av seg med veldig spesielle nyheter i dag.

Vekten 23/9-22/10

Idag planlegger du sommeren, men det er ikke så lett med tanke på rådende omstendigheter. Det blir mange om og men når det kommer til planene dine. Kanskje er det en idé å utsette denne typen planlegging et par måneder til.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om å bare være og å leve i nuet. Det kan høres enkelt ut, men det kan være vanskelig å ikke tenke på fortiden eller uroe seg over fremtiden. I dag nyter du nuet og livet. Ettermiddagen handler om familie og venner.

Skytten 22/11-21/12

Denne søndagen handler om å gjøre det du har planlagt og ikke utsette kjedelige ting. Du er bra på å unngå alle gjøremål og bare nyte nuet. Nå gjelder det å fulle visse ting som ikke kan utsettes mer.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag fokuserer du på en studie eller hobby. Søndagen handler om å lære seg å vokse med sine oppgaver. Det blir en interessant og utviklende dag. Ettermiddagen byr på en fysisk utfordring.

Vannmannen 20/1-18/2

Du passer på å gjøre ferdig et hjemmeprosjekt i dag, bare for å kaste deg over til det neste. Du er rastløs, og drømmer om å reise bort. Nå må du finne andre måter å takle rastløsheten din på.

Fiskene 19/2-20/3

Denne søndagen er du gjerne med familien eller med partneren din. Du har behov for å slippe å tenke på jobb og på å prestere om enn bare for en dag. I løpet av ettermiddagen får du gode nyheter som har med en venn eller slektning gjøre.

Powered by Labrador CMS