Dagens horoskop: Onsdag 20. februar

Slik blir dagen din!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om å våge å være i sentrum. Værer har sjeldent problemer med å ta plass og vises, men akkurat nå er det noen du gjerne vil imponere og denne personens nærvær gjør deg usikker.

Tyren 20/4-20/5

”Ain`t no mountain high enough” er dagens motto. Ting som du tidligere har tatt for gitt at var umulige å oppnå, får du plutselig til i dag. Dette kan kreve en del av deg, så vurder om det er verdt det for din del…

Tvillingene 21/5-20/6

Når noen vifter med et hvitt flagg, bør du tilgi personen. Alle har gjort feil, så prøv å gå videre. I dag får du mulighet til å være litt ekstra kreativ. Du trenger virkelig å få levd ut dine kunstneriske sider for å ha det bra.

Krepsen 21/6-22/7

Det er ulike ting som motiverer deg til å anstrenge deg litt ekstra, men den sterkeste drivkraften din akkurat nå er at du ikke liker å se en venn eller slektning bli skuffet over at du ikke prøver hardt nok. Du vil at denne personen skal være stolt over deg.

Løven 23/7-22/8

I dag kobler du på din mest sjarmerende side. Du får alle til å le og trives, og du blir spesielt glad når du ser at en viss person slapper av og har det gøy. Det har vært mye i livet til vennen din den siste tiden, så denne vennen fortjener virkelig å nyte øyeblikket.

Jomfruen 23/8-22/9

Du stiller spørsmål ved en kollegas beslutning og det kan ende i en ganske hatsk diskusjon mellom dere. Begge er i dårlig humør, og er like sta. Det får dere merke i dag. Det blir ellers en effektiv, men rolig onsdag.

Vekten 23/9-22/10

Du er opptatt av at alle nye skal føle seg velkommen og trives. Det er ikke ofte du har så mange uerfarne å ta vare på som nå og du er ekstra beskyttende hvis de er veldig unge. Kvelden byr på sportslige aktiviteter.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finnes få personer som du setter så stor pris på som denne gamle vennen. Dere kjenner hverandre inn og ut, og du trenger ikke en gang fortelle at du ikke har det bra til denne personen. Den leser deg som en åpen bok.

Skytten 22/11-21/12

Du er litt sur på en venn og vil ikke fortelle hvorfor. Det handler egentlig ikke så mye om vennen din, men om omstendighetene rundt. Du må starte med å være ærlig mot deg sel og erkjenne følelsene for deg selv.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag blir du virkelig forvirret. En person sender ut veldig blandede signaler til deg og du vet ikke hvordan du skal tolke dem. Personen er grei og oppmerksom og får deg til å le. Samtidig som dere er i ferd med å bli venner, kjenner du at personen er ute etter noe mer…

Vannmannen 20/1-18/2

Du er i et meget dårlig humør i dag, og det går utover alle dine nærmeste. Du har det ikke så bra og derfor freser du til både kollegaer og familien. Kanskje hadde det vært bedre å innrømme at man ikke har det så bra?

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du i et kjempegodt humør. Du føler deg riktig så sjarmerende og du liker å trollbinde omgivelsene med kjappe kommentarer og tørre vitser. På jobb får du sjansen til å jobbe med dine favoritter på et prosjekt.

Slik blir datingåret 2019 for ditt stjernetegn!

2019: Les det store årshoroskopet her!

Powered by Labrador CMS