Dagens horoskop: Mandag 18. februar

Slik blir starten på uken for deg!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en stressende start på mandagen. Du har en del ting som du ligger etter med og derfor er du stressa nå. En venn sier noe som får deg til å undre… Du har ikke tenkt i disse banene tidligere.

Tyren 20/4-20/5

Dagen handler om å være effektiv. Du er ganske pigg på morgenen og du kjenner at det er vår i luften. I lunsjen kommer du deg ut en tur, kanskje en tur i frisk luft er det du trenger nå? Kvelden handler om å hjelpe og støtte en venn eller slektning.

Tvillingene 21/5-20/6

Du kan være veldig provoserende nå. Mars er i en posisjon som gir deg masse driv og energi, men også et spesielt humør… Det er nesten som at du nyter å irritere folk rundt deg nå. Du vil at det skal skje ting.

Krepsen 21/6-22/7

Det blir en ganske hverdagslig mandag der det skjer lite. Du skulle ønske at det skjedde mer. Akkurat nå er du inne i en rastløs periode. Du er lei av jobben og orker ikke starte med en ny hobby, samtidig som du er lei av å være hjemme hver eneste kveld.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å overtale en venn til å være litt mer eventyrlysten. Personen er sta og vil ikke. Du bør respektere det. Tenk deg litt om denne gangen. Når det kommer til kjærlighet har du vanskelig for å få det til. Som singel har du lett for å bli forelsket, men vanskelig for å ta initiativ.

Jomfruen 23/8-22/9

Du skjemmer bort kollegaene dine og familien med omtanke. Du anstrenger deg ekstra nå for at alle skal ha det bra. I dag overrasker du dine nære med ekstra god middag, og kollegaene dine med en improvisert kaffepause.

Vekten 23/9-22/10

I dag må du være en balansekunstner, men det er din spesialitet så det burde ikke være et problem. Du må prøve å få med deg både sjefene dine og kollegaene dine på et prosjekt der ikke alle kommer overens, og da er det forhandling som gjelder. Du må få begge sider til å se fordelene og inngå kompromiss.

Skorpionen 23/10-21-11

I dag er du glad uten at du helt vet hvorfor. Du våkner og kjenner deg harmonisk. Det kommer nok an på hvordan månen og Venus står i forhold til hverandre nå, noe som vekker positive følelser hos deg. Dagen flyter bra og kvelden handler om å tørre å være åpen om følelsene dine.

Skytten 22/11-21/12

I dag er du sliten og da kommer du ingen vei. Prøv å holde fokus på jobben. Du har en del viktige prosjekter nå og resultatet kan påvirke karrieren din.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag prøver du å tenke langsiktig. Du har ventet med å gjøre dette, men nå er det virkelig på tide å ta dette på alvor. Det handler om jobb, karriere og utvikling. I dag får du et fint og helt uventet kompliment av en kollega. Tenk at en så liten kommentar, kan lyse opp en hel dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det ligger alvor over ditt tegn i dag. Ting går ikke som du vil på jobb og det er avgjørende at du tar grep og er strukturert. En sjef hjelper deg gjerne, men da må du sette personen inn i problemet, noe som tar verdifull tid.

Fiskene 19/2-20/3

Du har vanskelig for å ikke flørte i dag. Du prøver å holde deg nøytral, men du synes at det er gøy med oppmerksomhet og da kommer din mest sjarmerende side fram. Det finnes en spenning mellom deg og en kollega. Det er en tiltrekning du prøver å glemme, fordi den er litt tabu…

Se hvordan februar blir for ditt stjernetegn her!

2019: Les det store årshoroskopet her!

Stjernetegnene som passer sammen

Powered by Labrador CMS