Dagens horoskop: Fredag 15. februar

Slik blir din fredag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Fredag blir stressende. Du ligger etter med mange oppgaver og nå må du få gjort dem før du tar helg. En kollega er snill og hjelper deg ekstra mye i dag. Kvelden blir fantastisk …

Tyren 20/4-20/5

Du er klar for denne fredagen! Endelig er den her og du er klar for en rolig helg. I løpet av dagen får du et fint kompliment av en kollega som setter pris på deg. Kvelden blir koselig, men du legger deg tidlig. Det er risiko for at du havner foran TV-en.

Tvillingene 21/5-20/6

Du blir stresset når du får høre et rykte. Du vet ikke helt hvordan det har oppstått, men det skal du finne ut av! Ettermiddagen og kvelden byr på interessante aktiviteter. Du føler at du utvikler deg mye nå.

Krepsen 21/6-22/7

Det er vår i luften og det kan få en kreps i ubalanse. Du er en person som lever med månens syklus og den, kombinert med milde vinder og sol, kan virkelig få deg til å våkne til liv! I dag får kollegaene dine nyte av en uvant, morsom og livlig kreps.

Løven 23/7-22/8

Du er veldig forelsket akkurat nå. Det kan være at du er forelsket i en viss person eller så er du forelsket i tanken på å være forelsket. Resultatet blir uansett det samme. Du har vanskelig for å fokusere på jobb, og du vil tilbringe så mye tid som mulig med denne forelskelsen. I dag må du stå over en hobby for å være sammen med denne kjærligheten.

Jomfru 23/8-22/9

I dag er du veldig opptatt av å gjøre ting korrekt. Du vet at det er mye som står på spill og da kan slurv være en avgjørende faktor for om du kommer deg hjem til rimelig tid. Du viser en kollega hvordan noe skal gjøres, men uansett hvor mange ganger du forklarer det gjør kollegaen din det feil.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant fredag der psykologi og empati spiller sentrale roller. Du bruker ikke å ha problemer med å håndtere disse typene mennesker, men i dag støter du på en person som er umulig å lese, til og med for deg.

Skorpionen 23/10-21-11

Du setter spørsmålstegn ved en kollegas kompetanse når personen gjør feil på helt enkle oppgaver. Du innser fort at det ikke handler om inkompetanse, men at kollegaen din er distre. Tankene til personen er et helt annet sted enn på jobb.

Skytten 22/11-21/12

Du er målbevisst nå, i alle fall når det kommer til kjærlighet. Det finnes en person som du vil ha, og du tenker å gjøre alt i din makt for at dette skal skje. I dag har du tatt kontakt med denne personen og du skrur på sjarmen.

Steinbukken 22/12-19/1

Fredagen blir morsom og veldig intensiv. Akkurat nå samarbeider du ekstra godt med en person som du har hatt litt problemer med å komme overens med tidligere. Dagen handler om vennskap, kjærlighet og om å leve i nuet. Kvelden blir morsom og litt annerledes.

Vannmannen 20/1-18/2

Du legger planer for helgen og du klarer å bli ferdig på jobb og gå hjem litt tidligere. Da får du gjort mye hjemme denne kvelden. Det er energi fra solen i ditt tegn i dag. Du føler at du orker mer og at du ikke er like trøtt som før.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil gjerne være sammen med venner, men for deg er det viktig at dere blir en stor gjeng. Det blir nemlig lett en litt trykket stemning når du og en viss person er i samme rom. Derfor vil du helst at dere er mange når dere møtes. Kvelden byr på masse sladder og latter.

Powered by Labrador CMS