Dagens Horoskop: Fredag 25. Desember

Slik blir din fredag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3 - 19/4

Du prøver å prate med en venn som reagerer urimelig. Denne personen er både sliten og lei, noe som reflekteres i humøret. Det beste du kan gjøre er å la han/hun være i fred. Bortsett fra det blir dagen avslappende, med fokus på familie.

Tyren 20/4 - 20/5

Første juledag blir akkurat som du hadde håpet på. Det blir god mat, tid med familien og du kjenner endelig på den fredfulle julestemningen. I dag kan du ta det helt med ro, og gjøre ting i ditt eget tempo. Du får også en overraskelse som gjør deg glad.

Tvillingene 21/5 - 20/6

Noen ganger kan du være litt vel fleksibel. Du er så åpen for andres forslag at du ikke reflekterer over hva du selv vil. I dag gjelder det å lytte til deg selv. Flytt fokus til dine egne ønsker og skjem deg selv bort.

Krepsen 21/06 - 22/7

Denne dagen handler om å komme seg etter julaften. Uansett om feiringen ble stor eller liten, kjenner du på at det ble mye mat og drikke. Spis noe fresht, ta deg en gåtur og kjenn hvordan kreftene kommer tilbake.

Løven 23/7 - 22/8

Du er litt på reise denne juleferien. Kanskje er du på fjellet eller hos familie. Det blir en fartsfylt første juledag, som handler om mosjon og utendørsaktiviteter. På kvelden får du et fint kompliment av en venn.

Jomfruen 23/8 - 22/9

Dagen handler om å surre hjemme. Dersom du holdt selve julefeiringen har du et behov for å rydde og vaske. Det blir alltid litt rot med papir, matrester og oppvask, så nå tar du tak i det du må, før du lar deg selv slappe helt av. Kvelden byr på saftig sladder.

Vekten 23/9 - 22/10

Det blir en interessant og hendelsesrik første juledag der fokus ligger på å tilbringe tid med noen du ikke fikk møte i går. Dagen blir innholdsrik, med blant annet utendørsaktiviteter. Til tross for at det nesten kan høres stressende ut, nyter du å være med alle du er glad i.

Skorpionen 23/10 - 21/11

Dagen handler om å ta stilling til et viktig valg. Du har forskjøvet det litt grunnet julen, men nå må du bestemme deg, uavhengig av hvor vanskelig det er. Kvelden handler om tillit, og det gjelder å vise at du kan holde på en hemmelighet.

Skytten 22/11 - 21/12

Dagen går langsomt, så langsomt at du nesten blir rastløs. Den siste tiden har du flere ganger tatt deg selv i å dagdrømme. Du elsker å reise, og den siste tiden har det blitt lite av det. Det kan være forklaringen på din rastløshet.

Steinbukken 22/12 - 19/1

Dagen handler om familien og å feire enda mer jul. Uansett om det blir en filmdag med god mat, eller om du feirer med noen du ikke rakk å treffe så blir det en herlig og unik dag. Kvelden byr på en uventet beskjed.

Vannmannen 20/1 - 18/2

Du bekymrer deg litt for hvordan er person vil reagere på en overraskelse som du har tatt med. Du vil bare glede denne personen, men samtidig vet du at han/hun kan være ganske følsom. Kvelden handler om både nye og gamle løfter.

Fiskene 19/2 - 20/3

Du er glad og engasjert i dag. Det er et prosjekt som du har ønsket å være en del av, men først nå får du muligheten. Det blir en morsom dag, i vennlighetens tegn. Kvelden byr på en morsom twist.

Powered by Labrador CMS