Dagens Horoskop: Torsdag 9. September

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

Du vil bevise at du er et viktig verktøy å ha tilgjengelig, men da må du i tillegg til å demonstrere kompetansen din, og vise at du kan holde deg til et prosjekt av gangen. Den store svakheten din er ikke mangel på kunnskap, men at du fort går lei av en oppgave og slurver for å komme deg videre til neste.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir litt roligere enn onsdagen. Dagen brukes på flere ulike aktiviteter og møter. Denne dagen går mye ut på å planlegge fremover. Du synes at det er morsomt, samtidig som du også synes det er litt vanskelig. Kvelden blir hyggelig, intens og utmattende.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tvinger deg selv til å se fremover og ikke tenke tilbake på alt som har vært. Selv om du nylig har opplevd en stor skuffelse velger du nå å fokusere på nye mål. Det føles bra å ha en venn som ikke bare støtter deg i avgjørelsene dine, men som også vet av personlig erfaring hva du går gjennom.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir rolig og på grensen til kjedelig. Mye er rutiner i livet ditt, på jobben, fritiden og til og med vennene dine. Du vil at det skal skje noe nytt, men for at det skal være mulig må du være forberedt på å tre ut av komfortsonen din. Ta kontakt med personen som alltid er i tankene dine.

Løven 23/7-22/8

Du er et følelsesmenneske, og derfor er det egentlig ikke så rart at du reagerer på at en av vennene dine har tatt kontakt med en person som du selv ikke helt har kommet over enda. Det som overrasker deg er hvor mye du reagerer på nyheten. Du har åpenbart fortsatt følelser for personen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar omveier rundt et følsomt emne, mest fordi du ikke vil opprøre vennen din. Det handler i stor grad om at du rett og slett ikke er helt komfortabel med å snakke om visse ting, spesielt når det handler om følelser. Kvelden blir veldig intens på en god måte.

Vekten 23/9-22/10

Du prøver å bevare roen gjennom torsdagen. Du vet at du pleier å reagere voldsomt når visse emner tas opp, men du vil bevise at du har modnet og at du kan kontrollere reaksjonene dine. Det går kanskje ikke like bra som du hadde håpet på, men du er likevel på rett vei.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen handler om å respektere en venn som ikke vil prate om visse ting med deg. Selv om det vekker nysgjerrigheten din og får deg til å ville undersøke nærmere, så bør du prøve å stå imot den fristelsen, først og fremst for å respektere ønskene til vennen din.

Skytten 22/11-21/12

I dag innser du en sannhet som du har hatt en anelse om, men som du har valgt å ikke tro på. Det handler om at det er for stort og komplisert til å få en fullstendig forståelse om hva som har skjedd. Bryt nyheten ned i mindre deler og ta en ting om gangen, så vil du få et bedre overblikk.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen handler til en viss grad om at du er ambivalent. Du har lovet å være med på noe, og nå tviler du litt på om det er noe du egentlig vil. Mye handler om komfort, men også om at du føler deg litt usikker i nye situasjoner. Om du gir det en sjanse så kommer det til å bli bedre enn du ser for deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er den personen som får minst å si når det gjelder planene for høsten. Selv mener du at din mening burde hatt mer å si, men i dette tilfellet må du rett og slett innse at du har blitt nedstemt. Kvelden handler om en personlig utfordring og et mål du har.

Fiskene 19/2-20/3

Du er litt på vakt når det kommer til visse personer og handlingene deres. Du har blitt brent tidligere og nå ringer alle varselklokkene samtidig. Hør på magefølelsen din og undersøk situasjonen litt nærmere. Kvelden handler om å sette sammen bitene av det du vet.

Powered by Labrador CMS