Dagens horoskop: Torsdag 9. juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Torsdagen blir ikke det du håpet på, men den blir bedre og bedre etter hvert som dagen går. Det du bør gjøre er å prøve å få logistikken i orden før dagen er omme. Kvelden handler om familien og om å ta det med ro.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag prøver du å få orden på arbeidsplassen din. Det er viktig å få alt på plass før sommeren slik at du kan ta en ferie i fred og ro. Kvelden handler om familien, om sommerplaner og om å nyte god mat og livet.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Akkurat nå er du ganske stresset på jobb så det er viktig at du er nøye med mat og søvn slik at du orker

med. Det er mye å gjøre og mange nye, krevende oppgaver som tvinger deg til å tenke i andre baner.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Denne dagen blir ikke helt som du hadde tenkt. Du har mange jern i ilden og det er viktig å ha tid til både det du lovet å gjøre og det du vil gjøre. Noen ganger må du velge bort visse ting for å gi andre mer plass.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag står mye på spill. Det handler om din stolthet og din evne til å samarbeide, men fremfor alt handler det om din vilje til endring. I dag møter du en ny kollega eller sjef for første gang, og du føler umiddelbart at dette kan være vanskelig.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du nyter livet litt ekstra denne torsdagen. Selvfølgelig er det mye å gjøre og selvfølgelig vil det være stressende, men morsomme kolleger og interessante oppgaver veier opp for det som er vanskelig. Kvelden

handler om noe som er varmt.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du tok virkelig på deg sjarmen din i dag. Du viser både humor og intelligens om dagen og det imponerer sjefene dine. På kvelden har du mye du både vil ha og som du bør ha tid til før det er på tide å slappe av og slappe av.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du mistenker at en person ikke er ærlig mot deg, samtidig vet du ikke hvordan du skal avsløre det du tror du vet. Dette er vanskelig fordi du ikke har andre bevis enn magefølelsen din. Kvelden handler om friluftsliv.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er inne i en periode som går veldig fort. Plutselig er det juni og du lurer på hvor resten av våren tok veien. I dag er en god dag for litt lavere tempo som lar deg stoppe opp og tenke på alt som har skjedd nylig.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag veksler du aktivitet med hvile. Du har kommet deg etter en tøff start på uken med sene kvelder og lite søvn. Nå føler du deg mye mer våken og mye mer fokusert. Kvelden handler om vennskap og om en privat virksomhet.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Denne torsdagen er du helt utslitt og det kan vise seg på humøret ditt. Du blir grinete når små ting går mot deg, selv om du prøver å holde motet oppe. Heldigvis blir kvelden rolig og trivelig og du nyter tid med venner og følelsen av at sommeren snart er her.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag skal du prøve å finne en metode som passer deg både med tanke på jobb og privatliv. Slik det er nå, har du vanskelig for å få alle bitene sammen i puslespillet som er livet ditt og dette resulterer i at du stresser deg selv unødvendig.

Powered by Labrador CMS