Dagens Horoskop: Torsdag 9. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en god start på dagen, selv om den ender ganske stressende. Mye handler om en pågående konflikt på jobben som tar for mye av tiden din. Hvis du kunne legge dette bak deg ville dagen bli mer harmonisk.

Tyren 20/4-20/5

På torsdagen har du mye å gjøre så tiden flyr virkelig av gårde. Det blir en morsom og inspirerende dag hvor du merker endringer både i arbeidsklimaet og hjemme. Kvelden handler om å ta det med ro og om å samle energi til en ganske intens fredag ​​som du vet venter.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir en god start på denne torsdagen, og for første gang på lenge føler du at du har marginen på sin side. Det kan være alt fra at du rekker en buss, til at du oppdager en stor feil FØR det er for sent å fikse det. Kvelden blir rett og slett super.

Krepsen 21/6-22/7

Du vet at vennen din vet, men likevel later dere begge til å være uvitende. Det handler om den berømte elefanten i rommet. Ingen ønsker å være den første til å påpeke det dere begge vet av frykt for hva som kan skje dersom dere begynner å diskutere visse ting åpent.

Løven 23/7-22/8

På torsdagen bestemmer du deg for å gjøre noe som ingen, ikke minst du selv, kunne forutse. Du liker å være spontan, men sjefen din er ikke like glad i den oppførselen. Sjefen har litt kritikk som er rettet mot deg i dag, noe du ignorerer fullstendig.

Jomfruen 23/8-22/9

I løpet av denne dagen er det av største betydning at du er punktlig. Dessverre er horoskopet ditt under påvirkning av noe som gjør at du kommer for sent til det meste, og dette vil få konsekvenser. Hvis du allerede vet på forhånd at du må skjerpe deg, øker sjansene for at du lykkes.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant torsdag hvor du får utfordre en frykt du har. Det trenger ikke være en fysisk utfordring, men det kan handle om en mental barriere som du har hatt på deg lenge. Kvelden handler om ren og skjær lykke.

Skorpionen 23/10-21-11

Akkurat nå har du vanskelig for å komme overens med visse typer mennesker. Du blir lett irritert over uforsiktig oppførsel, og du skreddersyr ikke akkurat ordene når du snakker. Kvelden blir det motsatte av dagen. Du liker å omgi deg med mennesker som står deg nær.

Skytten 22/11-21/12

Det er ingen måte å dele informasjonen du har med en slektning. Det er bare å akseptere at noen ting kan ikke endres og at dette er en beslutning som har kommet over lang tid. I løpet av ettermiddagen får du muligheten til å gjøre en venn en stor tjeneste.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om en reise, og om å bli enige med både nye bekjentskaper og gamle venner. Det er alltid vanskelig når mange viljer skal forenes, men du har en evne til å skape harmoni rundt deg, noe mange mennesker trekkes mot. Du er rett og slett populær akkurat nå.

Vannmannen 20/1-18/2

Du sier ikke så mye, men du viser likevel både din misnøye og din irritasjon veldig tydelig. Det er noe stressende i horoskopet ditt akkurat nå, og det kan ha både med arbeidet ditt, og din private situasjon å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Det er en mulighet for at du velger feil i dag, men det er noe du kan leve med. Akkurat nå føler du at det er bedre å handle, selv om det kan være feil, enn å bare være passiv på grunn av frykten for å ta feil valg. Kvelden blir lærerikt og innholdsrik.

Powered by Labrador CMS