Dagens horoskop: Torsdag 8. september

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

På torsdag møter du en person du synes er vanskelig å lese og dette gjør deg usikker. Du har generelt en ganske klar oppfatning av mennesker, men denne personen er et puslespill. Kvelden handler om å heie på en idrett eller å delta på en aktivitet.

Tyren 20/4-20/5

I dag prøver du å binde opp noen løse tråder og det går ganske bra. Det irriterer deg at en av kollegene dine ikke legger merke til det, selv om de burde gjøre det. Du er litt lei av humøret deres. Kvelden blir koselig.

Tvillingene 21/5-6/20

Du lader opp i dag. Du har hatt noen problemer på jobben, men i dag velger du å sette et kryss over fortiden og fokusere på fremtiden i stedet. Det blir en interessant dag som byr på både positive tilbakemeldinger og litt kritikk.

Krepsen 21/6-22/7

Akkurat nå er du ganske lett irritert og det er takket være kombinasjonen av Månen og Solen i forhold til stjernetegnet ditt. Når du er så frynsete, bør du prøve å ha litt kontroll på deg selv før du får et utbrudd. Tell til ti hver gang du blir skikkelig sint.

Løven 23/7-22/8

Du stiller mye spørsmål ved deg selv i dag, og det tærer på selvtilliten din. Ved å tenke positivt kan du innse at selv om du har mye å jobbe med, har du også mye å tilby. Gi deg selv en klapp på skulderen.

Jomfruen 23/8-9/22

Du går inn i deg selv og prøver å analysere hva det er du vil gjøre i nærmeste fremtid. Å lage litt mer langsiktige planer appellerer virkelig til Jomfruen fordi det spiller på ordenssansen din. Kvelden byr på nyheter.

Vekten 23/9-22/10

Akkurat nå er du mer frem og tilbake enn til vanlig og det sier mye. Mye handler om at du har litt for mange jern i ilden samtidig for at du skal kunne hente deg inn, og da blir du tvunget til å prioritere, noe du virkelig ikke liker å gjøre. Kvelden blir virkelig bra.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har noen oppgaver som er forvirrende akkurat nå, men ved å tenke smart og finne forskjellige snarveier uten å gå på kompromiss med kvaliteten, klarer du å kutte ned tiden det tar å utføre arbeidet ditt. Sjefen din er imponert over din snarrådighet. I løpet av kvelden utfordrer du deg selv.

Skytten 22/11-21/12

Du ser ikke noe problem med å erte litt i dag, men kollegaen din føler at du prøver å provosere dem, og det blir ikke satt pris på. Husk at alle ikke har din sans for humor, og at noen mennesker kan finne deg irriterende i stedet for sjarmerende.

Steinbukken 22/12-19/1

Selvtilliten din har fått en knekk, men takket være støttende mennesker rundt deg innser du at du faktisk kan dra nytte av dette og bygge videre i riktig retning. Noen ganger må det en oppvåkning til for å kunne

se sine styrker og svakheter.

Vannmannen 20/1-18/2

Du irriterer deg over en person du opplever at ikke tar ordentlig vare på deg. Denne personen har en tendens til å men mye, men når det kommer til å utfordre seg selv er situasjonen plutselig en helt annen. Kvelden blir morsom og litt annerledes. Spesielt hvis du er født tidlig i Vannmannens tegn.

Fiskene 19/2-20/3

Du gleder deg til å ta fatt på nye oppgaver, men samtidig betyr dette at du er tvunget til å legge ned både mer tid og engasjement i arbeidet ditt. Å prioritere i hverdagen blir plutselig veldig viktig og du må hele tiden tenke fremover.

Powered by Labrador CMS