Dagens Horoskop: Torsdag 8. Juli

Silk blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler om kompromiss, et konsept du ikke er en stor tilhenger av. I din verden er det ofte din måte eller ikke noe. Det kan virke litt tøft, men væren er en leder som påvirkes hver gang man må omjustere seg.

Tyren 20/4-20/5

Du har en del ulike ting du vil bli ferdig med denne torsdagen. Det kan handle om alt fra legebesøk til ærend i banken. Om du i tillegg jobber kan tiden bli knapp. Nå gjelder det å legge opp en plan for dagen. Det ser ut til at du er invitert bort om kvelden.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del idéer, men du vet ikke om sjefen din kommer til å like dem. Dere har ofte veldig forskjellige meninger, men om du presenterer tankene dine idag kan du oppdage at du og sjefen din faktisk er på samme side. Kvelden handler om sterke følelser.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar en ting om gangen akkurat nå. Du orker ikke stresse, spesielt ikke når det er varmt. Krepsen tenker og fungerer generelt bedre under litt kjøligere forhold. Gjennom dagen kan noe sladder eskalere og resultere i en konflikt.

Løven 23/7-22/8

Det er en del du må ta stilling til idag. Det kan handle om alt fra økonomi til ferieplanlegging. Idag er det lurt å være åpen og ikke kun være interessert i dine egne idéer hele tiden. Du vil oppdage nye områder som er både stimulerende og interessante.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir kanskje ikke helt som du så for deg. Du har hatt en del å tenke på når det gjelder akkurat denne torsdagen. Nå når dagen er her så endres forutsetningene og du blir nødt til å inngå kompromiss på mye som du mener burde være åpenbart. Tross alt blir det en lærerik og utviklende dag.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å ikke nøle. En av dine største bekymringer går på nettopp det å alltid være engstelig når noe skal avgjøres. Om du idag stoler på den umiddelbare magefølelsen din og lar den guide deg kommer du til å inne at den leder deg på rett vei.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en rolig og litt annerledes torsdag som handler om nye vennskap og å gjenoppta kontakten med gamle venner. Du er unormalt sosial idag. Nysgjerrigheten din vekkes av alt rundt deg og du er åpen for nye inntrykk.

Skytten 22/11-21/12

Idag tar du et møte med en del av redslene dine. Det handler ofte om å bli utelatt eller å stå utenfor. Skytten er veldig sosial og har vanskeligere enn andre tegn for å være ensom, selv om du kanskje ikke ser på deg selv på den måten. Du kan til og med se på deg selv som en ensom ulv.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av torsdagen går du inn for å vise hva du er god for. Du får en unik sjanse til å vise hvem som er best. Steinbukken har et medfødt vinnerinstinkt og det kommer frem i alle former for konkurranser - vennskapelige eller seriøse. Du kan til å med bli konkurranseorientert på jobb.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye du må bli ferdig med idag og du jobber hardt. For deg handler dagen om å ajourføre og å skape et trivelig miljø rundt deg. Det er ikke alltid at du har like mye tid til de private prosjektene dine som du har akkurat nå.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en rolig og vekslende dag hvor du får sjansen til å ikke bare komme ajour men også ta et steg videre. I løpet av dagen får du et fint kompliment for innsatsen du gjør og du blir både glad og smigret ettersom det kommer fra en person du beundrer.

Powered by Labrador CMS