Dagens horoskop: Torsdag 7. juni

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag har du mye energi og det gjenspeiles i aktivitetene du planlegge, uavhengig om det er jobb eller fornøyelse. Dagen flyter godt og du nyter den i fulle drag, uansett hvor du er. På ettermiddagen kan det hende du trenger en powernap.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du har følt deg litt undervurdert med jevne mellomrom på jobb, men i dag får du så mye ros at du nesten rødmer. Ta det til deg i stedet for å tenke på om du fortjener det. Det gjør du, med tanke på hvor mye engasjement du legger i jobben din og hvor god du er.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I løpet av denne torsdagen blir du virkelig glad når en kollega eller venn viser deg hvor mye de setter pris på deg. Det er sjelden du føler deg så nær mennesker som du gjør akkurat nå, og ditt varme og sosiale vesen trekker nye mennesker til deg.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du kan sikkert være sint når du vil, og det viser du i dag. Å anta at Krepsen ikke har dårlig humør er veldig dumt, du prøver bare å holde det i sjakk fordi du tenker på gruppens beste, men i dag er det en person som gjør et grovt overtramp i dine øyne.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er sjarmen selv akkurat nå. Latteren din smitter, humoren din er berusende og fremfor alt er du på en måte som gjør at hver person som henger med deg føler seg spesiell og valgt. Som singel har du gode muligheter til å møte noen den nærmeste tiden.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er så mye fantastisk energi i horoskopet ditt akkurat nå at man ikke kan tvile på at du både er en kraft å regne med og en venn å stole på. Jordtegn er veldig lojale mot sine venner, og du er intet unntak. I dag viser du hvorfor du er en god venn.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du tar på deg ting som ligger utenfor ditt område, og når du blir tvunget til å ta et så stort ansvar vil det ikke bli bra. Du trenger flere til å dele denne byrden med, og du har gitt beskjed om dette til sjefen din flere ganger. I dag kommer noe til å gå galt.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du har vanskelig for å akseptere visse bekjente eller kolleger. Skorpionen kan være ganske snever i sin vurdering av folk og passer du ikke inn, har du ingenting i livet deres å gjøre. Noen kolleger kan synes du er vanskelig, mens andre elsker deg.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du tar store omveier for å unngå en person du rett og slett ikke liker. Vedkommende er høylytt, tar for mye plass og har for mye ego for din smak – litt som deg på en dårlig dag med andre ord. Kvelden blir aktiv og trolig utendørs.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er en person som kan være veldig talentfull og ambisiøs når du føler at du har et mål å kjempe for. I det siste har det skjedd noe som gjør deg mer motivert enn du har vært på lenge, noe som kommer til uttrykk i dine handlinger i dag.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er takknemlig for å kunne støtte og hjelpe en ung venn eller slektning som trenger veiledning, råd og oppmuntring. Du er både deres største fanklubb og strengeste dommer på samme tid. I dag viser du mest av førstnevnte.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du vil tilbringe mer tid utendørs nå som det er sommer. Været spiller ikke like stor rolle, og du tilpasser deg omstendighetene. Hvis du har fri vil du gjerne utforske nærområdet der du er. Det blir små dagsturer.

Powered by Labrador CMS