Dagens horoskop: Torsdag 6. oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av torsdagen prøver du å tenke på detaljer framfor helheten og det er vanskelig for deg. Der kollegene dine med glede dykker ned i små prosjekter, kjenner du heller på en rastløshet i stedet. Kvelden handler om å endre fokus totalt og gjøre noe som skiller seg ut.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen handler mye om rutiner. Tyren er trygg når det ikke blir det så mange overraskelser i hverdagen. Denne dagen kan også handle om nyheter som gjelder ledelsen av din bedrift, og det blir litt å tenke på for din del.

Tvillingene 21/5-6/20

Du ser mange morsomme muligheter denne torsdagen. Det er en oppfinnsomhet og noe rampete over deg som får deg til å gjøre og si de mest uventede ting. Som singel kan dette være dagen du møter en person som trollbinder deg fullstendig.

Krepsen 21/6-22/7

Du har en ganske rolig holdning til alt som bør gjøres denne dagen. Din manjana, manjana-holdning kan gå noen av kollegene dine på nervene. Forsøk å øke hastigheten på arbeidet uten å stresse deg opp.

Løven 23/7-22/8

Du undersøker mange interessante muligheter i dag, men mest sannsynlig vil du holde deg til din opprinnelige plan uansett. Du synes det er viktig å være åpen for nye ting og ikke bare låse deg til det du er komfortabel med. Kvelden handler om familien.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag kvitter du deg med litt for mye penger på et impulskjøp. Ja, det er noe du har lengtet etter, men akkurat nå er kanskje ikke det rette tidspunktet for denne typen utgifter. Dette kan være noe du bør vurdere å levere tilbake.

Vekten 23/9-22/10

Du sikksakker mellom ulike kollegers meninger i dag og du prøver å finne et kompromiss som passer alle. Dette er ikke en lett oppgave, men det kan gjøres hvis du bare tar deg tid til å lytte til hva folk er mest misfornøyd med.

Skorpionen 23/10-21/11

Du tar et problem med en kollega på alvor. Uansett hvor mye du liker denne personen, er det vanskelig å lukke øynene for det faktum at hen egentlig ikke gjør jobben sin. Du har prøvd å ta opp problemet, men hver gang det kommer opp, går denne personen inn i en defensiv posisjon.

Skytten 22/11-21/12

Akkurat i dag ønsker du ikke å håndtere de mest akutte problemene fordi de er ganske monotone og kjedelig å ha med å gjøre. Du kan være veldig flink til å komme med unnskyldninger og unngå det du ikke vil gjøre, noe en kollega vil oppleve i dag.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen går veldig fort. Dagen går i full fart, og du har rett og slett ikke tid til å tenke så mye. Det er bra å kjøre på, men du trenger også litt tid til refleksjon. Kvelden handler om forberedelser til noe.

Vannmannen 20/1-18/2

Du gjør jobben din og du gjør den veldig bra. Ingen kan klage på kompetansen din, men sjefen din synes ikke du viser noen entusiasme for oppdragene dine. Kvelden handler om å veilede og hjelpe en venn eller slektning som trenger noen råd fra deg.

Fiskene 19/2-20/3

Du trekker en konklusjon om en situasjon på jobben, og det du kommer frem til er nære, men ikke helt riktig. Det er fakta du ikke vet og burde tatt med i denne konklusjonen. Du trenger mer informasjon. Kvelden blir stressende.

Powered by Labrador CMS