Dagens Horoskop: Torsdag 6. januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir gøy og listen over ting du vil gjøre, er lang. I løpet av denne dagen har du også en samtale du helst ville unngå, men som du vet at du bør ta hvis du skal bevare sjelefreden. Kvelden handler om refleksjon.

Tyren 20/4-20/5

Du sliter med å finne energien du trenger denne dagen, men du gjør ditt beste, og du prøver å beholde ditt positive syn på det meste. På ettermiddagen avslutter du et prosjekt du startet tidligere i uken.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne dagen handler om å ta ting i egne hender. Det nytter ikke å vente på hjelp fra andre. Akkurat nå følger du mottoet om å være "din egen lykkes smed". På jobb får du tilbakemelding på egen innsats.

Krepsen 21/6-22/7

I dag burde du prøve å sove ut ordentlig. For deg er det viktig å være uthvilt før denne dagen, fordi du har så mange planer. Kvelden handler om vennskap, om å gjøre ting for hverandre og om å lytte til andres følelser.

Løven 23/7-22/8

Du er en person som noen ganger agerer litt for impulsivt og ikke alltid så gjennomtenkt. Sånn er det i dag. Du går mye på følelser og ikke alltid på sunn fornuft. Dagen handler også om å være ærlig med følelsene dine, og om å prøve å finne et kompromiss mellom deg og din kjære eller et familiemedlem.

Jomfruen 23/8-22/9

På torsdagen prøver du å strukturere timeplanen litt og det går sånn passe. Du har hovedsakelig problemer med det som involverer andre enn deg selv. Kvelden blir akkurat passe sosial. Du møter folk du ikke har sett på lang tid.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en interessant dag med fokus på fremtiden. I dag planlegger du for våren og sommeren. I løpet av denne dagen vil du møte en person som imponerer deg. Kvelden handler om sunn fornuft.

Skorpionen 23/10-21-11

Du tiltrekkes av kompliserte mennesker akkurat nå, og med jevne mellomrom blir det veldig vanskelig. Noen har en tendens til å ta mer enn de gir. Du bør vurdere er om de er verdt den energien du legger i dem.

Skytten 22/11-21/12

Det er så mye du vil si til en bestemt person, men du vet ikke helt hvor du skal begynne. Hva med å bare snakke fritt fra hjertet? Kvelden handler om å motivere seg selv og se fremover. Det blir interessant og opplysende.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vet at du kanskje tenker litt feil, men du vet ikke helt hvordan du skal endre måten du resonnerer på. Kanskje det ville vært lettere om du snakket med en person som har lignende erfaring som deg, og det du går gjennom akkurat nå.

Vannmannen 20/1-18/2

Kvelden handler om å si nei og ikke være redd for å såre. Noen ganger kan du stenge følelsene inne, og det skaper mer forvirring enn om du er åpen med det du føler. Kvelden handler om en fremtidsdrøm som du vil dele med familien din.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en interessant dag hvor du utveksler synspunkter med en person som tenker veldig likt som deg selv. Gjennom å dele idéer får du bedre perspektiv å hvordan du skal tenke. Kvelden handler om å være bestemt og ikke nøle.

Powered by Labrador CMS