Dagens horoskop: Torsdag 5. mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Torsdagen handler om etikk og moral. Du får et fristende tilbud, men samtidig vet du at om du sier ja, vil noen andre lide. Fordi du ikke kjenner tredjeparten personlig, så blir det vanskeligere å si nei, det kommer litt an på hvor prinsipiell du er.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Torsdagen blir en god dag som starter tidlig nok og inneholder mange fine elementer som god mat, sosialt samvær og litt luksus. Dette blir en dag hvor du unner deg ting både materielt og opplevelser. Kvelden blir sen, men du ignorerer det.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du diskuterer mye med en person som har sin egen måte å se på det meste. Du vil at denne personen skal korrigere seg litt, men det er ikke denne personen interessert i. Dette er en sterk person med mye egen vilje. Det kan være noen konflikter mellom dere to.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag prøver du å finne en måte å avslå en invitasjon uten å skade noen. Dette er en aktivitet som du synes er veldig kjedelig samtidig som arrangøren har hjulpet deg mye og du føler deg litt skyldig hvis du ikke møter opp.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du skal være litt forsiktig med alt som har med fysisk aktivitet å gjøre i dag. Horoskopet ditt advarer mot risikoen for en mindre ulykke hvis du ikke tar hensyn. Om kvelden vil du høre noe som kan hjelpe deg med å ta en klok avgjørelse.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du tester grensene dine ved å gå mot en sjef i dag. Egentlig er du vanligvis flink til å føye deg, men du har en litt vill innflytelse i horoskopet ditt som gjør deg glad i å både provosere og stikke deg fram litt ekstra. Kvelden byr på underholdning.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I løpet av denne dagen møter du mange nye mennesker og det er en god anledning til å knytte kontakter. Akkurat nå har du en fantastisk energi i karakteren din som hjelper deg å tenke kreativt og utfordre deg selv. En samtale med et familiemedlem kan gjøre deg irritert.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du trekker deg unna for å være i fred i dag. Det har vært så mye i det siste og du trenger å lande litt i deg selv. Du vet at tempoet vil eskalere mot slutten av uken, og både privat og arbeidsmessig så prøver du å ta en pause i dag og lade opp med sårt tiltrengt energi.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er så mange spørsmålstegn ved en tur du planlegger å ta. Problemene baller på seg og ingenting med denne turen ser ut til å gå din vei. Kanskje du bør vurdere å avlyse eller i verste fall utsette reisen til et senere tidspunkt.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er sliten etter en lang og intens uke, men du prøver fortsatt å holde motet oppe. Det blir en god torsdag som handler om venner, om å drømme om fremtiden og om å nyte nåtiden. Kvelden byr på mange fysiske utfordringer.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Torsdagen handler om å gjøre det som er best for deg selv uten å ta hensyn til andre. Det blir en rolig og litt annerledes dag hvor du både utfordrer en kollega og tester dine egne grenser. Kvelden dreier seg rundt hyggelig selskap og rundt et litt luksuriøst miljø.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du legger alt for mye energi i å gjøre ting du egentlig ikke har lyst til. Det handler om alt fra jobb til ting du har lovet venner eller familie. I dag har du råd til å være litt egoistisk og si nei til aktiviteter som ikke appellerer til deg.

Powered by Labrador CMS