Dagens Horoskop: Torsdag 5. August

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har mange meninger i dag, og det kan gjøre det vanskelig for andre å henge med på din logikk. I din verden kan man bytte standpunkt så fort du finner noe bedre, mens andre har vanskeligheter med å være så raske i svingene. Kvelden handler om å ha det gøy.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen byr på en del ulike aktiviteter, både hjemme og på jobb. Dersom du har fri kan det handle om kulturelle aktiviteter som museum eller en byvandring. Dersom du jobber vil dagen by på nye og interessante utfordringer.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er en redsel for å gjøre feil hos deg, og det er kjedelig ettersom det hindrer deg rent kreativt. I løpet av dagen får du muligheten til å vise din kunstneriske side. Kvelden handler om en flørt.

Krepsen 21/6-22/7

Du har vanskeligheter med å være sta, og det hadde du trengt å være i dag. Når ting går imot deg har du en tendens til å bli skuffet, og droppe å prøve igjen. Du jobber med denne siden av deg selv, men det tar tid ettersom stahet er en egenskap man er født med, og ikke noe som vokser frem.

Løven 23/7-22/8

I løpet av torsdagen har du en del du vil komme i gang med. Det blir en bra og underholdende dag der du både er praktisk, men har det gøy på samme tid. På ettermiddagen får du muligheten til å imponere en venn.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt her og der i dag. Det er som om du har vanskeligheter med å samle deg. Du har mange prosjekt som du burde ta tak i, men du skyver på det, og sier til deg selv at det finnes viktigere ting, I løpet av dagen venter nyheter som har med hjemmet ditt å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

I dag får du en idé og lykkes med å overtale flere om hvorfor den er genial. Det blir en merkelig, men samtidig morsom og overbevisende dag der du har tid til både praktiske og morsomme ting samtidig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kvier deg for å ta tak i et prosjekt som har med penger å gjøre. Akkurat nå vil du ha mer enn du har råd til, og derfor prøver du å unngå å sette opp budsjetter eller starte sparing fordi det vil vise deg, svart på hvitt, hvor mye du egentlig bruker hver måned.

Skytten 22/11-21/12

I dag rekker du masse på jobb. Det handler ikke bare om dine egne oppgaver, men også om andres prosjekt. Det blir en interessant og lærerik dag, der du får bruk for din enorme kunnskap innenfor et felt. Kvelden handler om familie.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en bra dag der du lander i en ny virkelighet. Du har peilet deg ut noe du vil gjøre, og går sakte, men sikkert fra faktum til faktum på hva dette innebærer. I dag møter du også venner, og sørger for å nyte sommeren.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er så mye du skal rekke denne torsdagen at det finnes en risiko for at det blir kaos. Når du er stressa tenderer du til å gjøre en ting her, og en ting der. Det er ikke like effektivt, og sluker unødvendig mye tid på ting som egentlig kunne gått fort.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en bra og ganske aktiv torsdag. Du rekker å gjøre ting både i hjemmet og på jobb. I dag venter også nyheter om en bortreist slektning eller venn. Du kan endelig puste lettet ut når du får denne informasjonen.

Powered by Labrador CMS