Dagens horoskop: Torsdag 4. august

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av torsdagen prøver du å gjøre svart til hvitt og det er ganske vanskelig. Det er mulig å endre på meninger, men det er vanskeligere å endre rene fakta. Du må kanskje gå på kompromiss med dette problemet, uansett hvor surt du synes det er. Det er tid for opptre voksent.

Tyren 20/4-20/5

Torsdagen blir en bra dag fordi du er i godt humør og veldig uthvilt. Du har mange forskjellige ting planlagt denne dagen, og du har tenkt å sørge for å krysse av for hele listen. Kvelden handler om å kose seg med familien.

Tvillingene 21/5-6/20

I løpet av denne dagen prøver du å være effektiv, men det går ikke så bra fordi du er så sliten. Du havner stadig bakpå i din nøye beregnede timeplan. Kanskje du bør være litt rausere med deg selv og senke kravet over hva du må gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du snakker i gåter, men det er det vennen din er vant til. Faktisk prøver du å antyde noe for denne personen, men vennen din er håpløst dårlig til å lese mellom linjene. Vil du ha noe sagt, bør du snakke tydelig, i alle fall hvis du vil at hen skal forstå hva du føler.

Løven 23/7-22/8

I løpet av denne dagen begynner noe av energien din å komme tilbake, men du mangler fortsatt entusiasme. Dette er en prosess, så ikke bli utålmodig. Gjør ting du kan glede deg over, som å være ute i naturen og tilbringe tid med en eller flere personer om gangen.

Jomfruen 23/8-9/22

Torsdagen handler om å bekjempe din egen frykt. Du er livredd for å gjøre feil og å virke dum og det hemmer kreativiteten din. Hvis du vil lykkes med å flytte grensene, bør du by på deg selv i litt større grad.

Vekten 23/9-22/10

Denne torsdagen handler om å tillate seg selv å gjøre feil. Du er ikke spesielt flink til å tilgi deg selv for feil, men i dag får du øve på det. En berikende og litt annerledes dag som også kan inneholde en overraskelse.

Skorpionen 23/10-21/11

Du trekker deg tilbake når du møter en person som har større vilje til å kjempe enn deg. Det handler om at denne personen er mer lidenskapelig opptatt av denne tingen enn deg, og derfor er det et smart trekk å trekke seg ut av situasjonen. Det viser at du har en evne til å vite når kampen er tapt.

Skytten 22/11-21/12

Du ser ikke noe problem med din egen oppførsel i dag, men vennen din gjør det. Denne personen syntes at du flørter for mye og at du bevisst tiltrekker deg oppmerksomheten til en person som er svak for deg. Du personlig tror at vennen din overdriver. Det er lagt opp til drama.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er uvanlig rolig i dag, til tross for at det stilles stadig høyere krav til deg. Til motsetning fra mange andre setter du pris på når du får muligheten til å utfordre deg selv og dine evner. Du er en person som vokser gjennom prøvelser. Kvelden blir morsom og sen.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av torsdagen prøver du å fullføre det du holder på med. Det kan være arbeidsrelatert, men det kan også handle om en hobby. Det blir en harmonisk og fin dag, men en alt for sen kveld. Du vil være sliten på fredagen.

Fiskene 19/2-20/3

Du vet egentlig ikke hva du vil gjøre og det skaper en beslutningsangst hos deg i dag. Mye handler om at du tror du kommer til å angre hvis du tvinges til å ta denne avgjørelsen i dag. Kvelden handler om en venn som har problemer.

Powered by Labrador CMS