Dagens horoskop: Torsdag 31. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag blir du veldig irritert på en kollega eller sjef som ikke kan tie. Du har vist tillit til denne personen, men vedkommende misbruker den ved å videreføre det du har sagt. Kvelden handler om noe som er avgjørende.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du trekker deg unna for å være litt for deg selv denne torsdagen. Selv om du er en sosial person, kan du det kan være fint å være i fred noen ganger med egne tanker og det er ikke ofte du har den muligheten. Kvelden skaper nye veier.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det er en bekymring som du og dine kjære ikke prater om. Det er ikke det at du ikke er klar over det, men heller slik at du ikke vil vekke den sovende bjørnen. I dag er du tvunget til å takle dette problemet når det begynner å påvirke visse ting i privatlivet ditt.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er sliten og gretten, men prøver likevel å holde motet oppe når du jobber. Du vet at dårlig humør ikke er godt for arbeidsmiljøet, og det siste du trenger akkurat nå er dårlig humør på jobben. Om kvelden gjør du noe bare for deg selv.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det blir ikke som du hadde tenkt, og det kan være fordi du har litt for høye forventninger til denne dagen. Du har håpet på at ting skulle utvikle seg på en slik måte at du egentlig ikke har en plan B for når situasjonen endres.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har vanskeligheter med hvordan du skal forholde deg til en kollega som du merker at sladrer mye. På en måte liker du denne personen og vil være venn med vedkommende, men på en annen måte går denne personen imot verdier du setter høyt. Dette dilemmaet er verdt å tenke på.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du kan ikke være så nøye i dag, og det er lurt å være litt åpen for endringer. Vanligvis har Vekten ingen problemer med rake pucker, men akkurat nå er du påvirket av jord, og da blir det vanskeligere å akklimatisere. Kvelden dreier seg om spørsmål knyttet til penger.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du tar et steg i riktig retning når du innrømmer at du har gjort en feil. Skorpionen liker vanligvis ikke å ha feil, men i dette spesielle tilfellet tjener du mer på ærlighet enn på stolthet. På ettermiddagen får du uventet og hyggelig støtte fra en leder.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du blir irritert på en person som ikke vil dele det de vet. Du mener at hvis man sier A, får man si Bl ellers kunne denne personen like gjerne ikke ha sagt noe i det hele tatt. På ettermiddagen får du en lønnsomt forslag.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det er på tide at du krysser av noen ting på din to do-liste. Du har mange små ting som aldri blir gjort, fordi du prioriterer noe annet i stedet. I dag er en god dag for å gjøre alt det kjedelige som du vanligvis unngår, og du vil være stolt av deg selv når kvelden kommer.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Torsdagen handler om å komme seg vekk fra hverdagen. Enten det er en fysisk tur eller du lærer noe nytt, eller gjør noe som bryter med dine vanlige rutiner, blir den en fin og litt annerledes torsdag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du ser mange problemer med alle forslagene din kollega kommer med. På den andre siden synes denne personen at du er sutrete og lite samarbeidsvillig. Begge har delvis rett, så prøv å finne et kompromiss som begge kan akseptere.

Powered by Labrador CMS