Dagens Horoskop: Torsdag 30. September

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom torsdagen vil du passe på at du treffer en slektning som for en gangs skyld har tid til overs. Dette er en person du ser opp til og som du stoler på når det kommer til råd om livet. Kvelden blir koselig og veldig beroligende.

Tyren 20/4-20/5

Du satser ordentlig på å vise medmenneskene dine litt ekstra respekt i dag. Du vet at det ligger mye i sagnet om at man skal behandle andre slik man selv vil bli behandlet. Kollegaene dine setter pris på omtenksomheten din og du blir usedvanlig godt belønnet.

Tvillingene 21/5-20/7

Du lytter litt mer oppmerksomt til en person du vanligvis ikke bruker så mye energi på. Du har oppdaget at dette er en som både kan konkurrere med deg og som faktisk kan overgå deg når det kommer til visse ting. Dette er noe du først nå har oppdaget og det bør du tenke over.

Krepsen 21/6-22/7

Det finnes en mangel på energi i tegnet ditt i dag og det gjør at det meste du tar for deg går ganske treigt. Du vil komme videre med en oppgave, men for å lykkes med det må du ha litt mer driv og målrettethet. Legg dette prosjektet til siden i et par dager og ta tak i noe litt enklere nå.

Løven 23/7-22/8

Du undersøker mulighetene til å avansere på jobben. Akkurat nå kjennes det ut som om det finnes mange gode muligheter til utvikling og en forandring av arbeidsoppgaver så lenge du ikke er redd for å prøve ut nye ting. På kvelden møter du en person som alltid får deg til å le litt ekstra godt.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ganske bestemt denne torsdagen og det hjelper deg med å nå målene dine. Staheten som ofte jobber mot deg er på din side i dag og det blir den som til slutt får deg over målstreken. På kvelden feirer du den lille, men veldig viktige fremgangen du hadde i dag.

Vekten 23/9-22/10

Det finnes en vilje til å krysse elven istedenfor å bare følge strømmen Dessverre kommer det ikke til å hjelpe deg med å realisere visjonen din. Om du skal virkeliggjøre drømmen din må du tørre å være ukomfortabel og å stille spørsmål. Kvelden byr på et positivt samspill.

Skorpionen 23/10-21/11

Du trekker deg unna et prosjekt du innser at ikke vil lykkes, og kollegaen din blir skuffet over at du gir opp. Du vet at du ikke vil kunne forklare dem dette på en logisk måte og må appellere til følelsene deres istedenfor.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en interessant og veldig arbeidssom dag. Det ser ut til at torsdagen inneholder en masse informasjon og en del ulike oppgaver, så det gjelder å være våken og forberedt på å fordøye alt det forventes at du skal ta inn.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en interessant og utviklende torsdag hvor du får positiv respons på en idé som du og noen kollegaer har jobbet med over lengre tid. Nå begynnere arbeidet deres å gi resultater og dere innser at dere faktisk har noe viktig å komme med. Kvelden handler om en fysisk utfordring.

Vannmannen 20/1-18/2

Du gruer deg til å si hva du mener om en kollegas arbeid. De har lagt ned så mye tid og engasjement, det er bare synd at de ikke ba om råd fra begynnelsen av slik at det kunne blitt bedre. Kvelden handler om en utfordring.

Fiskene 19/2-20/3

Det er vanskelig å si noe imot en person som mener at de uansett har rett. I dag havner du i en situasjon hvor du ikke kan holde meningene dine for deg selv samtidig som du innser at ingenting du sier har noen effekt. Det blir en hard nøtt å knekke. Kvelden handler om å dele likt.

Powered by Labrador CMS