Dagens Horoskop: Torsdag 30. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

På torsdagen har du mange planer og de fleste omhandler nyttår. Dersom du jobber, fokuserer du mer på hva du bør ha på deg enn på jobben du gjør. Ettermiddagen består av hjemmespa og spontan shopping.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en bra dag der tiden går fort. Du har mye å gjøre, og det er en medvirkende årsak til at tiden flyr. Kvelden handler om å ta vare på seg selv og kose seg litt ekstra. Det kan være ved å trene eller gjøre seg klar til nyttår.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er nervøs og rastløs. Denne nyttårsaften har du høyere forventninger enn du vanligvis har til en fest. Det er både fordi det er den første ordentlige feiringen på et par år, og at det er en eller flere folk du ser frem til å tilbringe kvelden med.

Krepsen 21/6-22/7

Du har mange ting å huske på, og risikoen er stor for at du glemmer minst én av disse tingene hvis du ikke gjør skriver dem opp. Krepsen kan lett bli forvirret og månens posisjon styrker den siden ytterligere. Kvelden handler om en konflikt.

Løven 23/7-22/8

Du blir sint på deg selv for at du ikke klarer å heve deg over baksnakkingen som pågår. Du kan ikke delta aktivt i det, men du protesterer heller ikke, som er en form for passiv støtte. Saken er at selv om du er enig, og at det meste av det som blir sagt faktisk er sant, liker du ikke å gå bak ryggen på folk.

Jomfruen 23/8-22/9

Du ser over økonomien din i dag. Selv om du har vært ganske sparsommelig i jula, har det vært mange utgifter og du ønsker ikke å havne i gjeld fordi du ikke har oversikt. I løpet av denne dagen vil du få høre at en person er interessert i å bli kjent med deg. Uten å vite det har du sjarmert vedkommende.

Vekten 23/9-22/10

Det er mye å tenke på, og i dag har du tid til å sette opp en mental liste over det du må ta stilling til før året er omme. Mye handler om små valg som kan innebære noen større endringer.

Skorpionen 23/10-21-11

På torsdagen er du uvanlig våken og energien din kommer direkte fra solen. Dersom du har mulighet burde du tilbringe tid utendørs i løpet av døgnets lyse timer. Denne energien gir deg påfyll, noe du virkelig trenger. Kvelden handler om å hjelpe en venn.

Skytten 22/11-21/12

Du tar ikke noe for gitt i dag, men spiller med sikre kort, noe som kan være bra. Det er så mye du må ta stilling til, at det ikke gir rom for nye valg eller beslutninger. I løpet av dagen vil du motta en melding som du har ventet på.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er usikker på om du har tatt det riktige valget angående din nærmeste fremtid. Nå begynner du å tenke på om det finnes et annet alternativ. Dagen handler også om å fikse ting hjemme og forberede både deg selv, og kanskje hjemmet ditt, til det nye året.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er utendørs denne dagen. Selv om du ikke er borte mer enn noen timer, blir dette deg en fantastisk oppladning til den kommende festen. Du får tid til å tenke på året som har gått og lade opp før 2022. På på ettermiddagen blir det mye shopping og litt matlaging.

Fiskene 19/2-20/3

Ta det med ro denne torsdagen. Uansett om du jobber eller har fri, har du ingen umiddelbare planer utover å gjøre det du må, og så se hvor dagen fører deg. I dag har du muligheten til å gjøre et skikkelig godt kupp, spesielt når det kommer til klær.

Powered by Labrador CMS