Dagens horoskop: Torsdag 3. november

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du slenger ut en hvit løgn i dag og den får uforutsette konsekvenser. Det du anså som en ganske ufarlig usannhet viser seg å være svært opprørende for den personen det påvirker. Dere to har rett og slett forskjellige syn på sannhet og løgner.

Tyren 20/4-20/5

I dag er det full fart og du føler at du må gi gass for å ro hjem alle prosjektene du startet. Mye denne uken er både vanskelig og stressende på samme tid, men resultatet du oppnår er en belønning i seg selv.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er i strålende godt humør denne torsdagen og det viser seg både i arbeidet ditt og i din private verden. Menneskene rundt deg får nyte din mest sjarmerende side. Du får alle du møter til å ha det bra.

Krepsen 21/6-22/7

Du kjefter til en person du vet du ikke burde rote med. Dette er noen som er betydelig høyere i rang enn hva du er, men likevel kan du kan ikke la være å både markere territorium og vise hva du synes. Vedkommende blir overrasket og litt imponert.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen handler om å handle og ikke tenke så mye. Du har ganske mange kjedelige oppgaver foran deg og det vil ta mer energi hvis du prøver å unngå dem i stedet for å bare starte. Kvelden handler om et personlig valg.

Jomfruen 23/8-9/22

Du har mange ideer, men du vet ikke helt hvordan du skal presentere dem på en selgende måte. Du styres av Merkur, som vanligvis hjelper på det verbale, men i dag er du preget av usikkerhet. Snakk med en kollega som kan hjelpe deg.

Vekten 23/9-22/10

Du vet ikke hvordan du skal legge opp denne dagen for å få gjort så mye som mulig. Det er så mye å ta igjen at du kan bli litt handlingslammet. En prioriteringsliste er en god måte å komme i gang på. Kvelden fokuserer på familien.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er uvanlig modig i dag og du står opp for en mening som går imot mange rundt deg. Du vil ikke fremstå som kontroversiell, men samtidig må du være tro mot ditt hjerte. Skorpionen er lidenskapelig og stoler på instinktene sine.

Skytten 22/11-21/12

Du er ganske sint på en person som er dårlig til å lytte, men samtidig vet du at vedkommende ikke mener noe med å være nonsjalant. Det ligger rett og slett bare i denne personens natur å fokusere mer på seg selv enn på omgivelsene. Du velger å håndtere problemet på en diskret måte.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen handler om en mental oppladning og forberedelse til suksess. I det siste har selvtilliten din vært opp og ned, men nå er den på vei oppover igjen og du sørger for å dra nytte av det. Kvelden handler om en sport.

Vannmannen 20/1-18/2

Du sier ikke ja eller nei, men du er veldig i tvil om forslaget du får i dag. Du vet at denne personen har en hel bank av argumenter til forsvare ideen sin, og derfor velger du å være så vag som mulig med svaret ditt.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en god torsdag, spesielt hvis du passer på å tilbringe litt tid utendørs. Du trenger litt frisk luft for å lade opp ny energi. Arbeidet er ganske krevende nå, og det er derfor du trenger disse små pausene i hverdagen for å klare deg.

Powered by Labrador CMS