Dagens horoskop: Torsdag 3. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag lader du opp til noe spesielt. Du har gledet deg til denne dagen lenge, og du vil virkelig at det blir som du hadde håpet. Det ser ut til å være en fest eller sammenkomst av noe slag, og ditt håp er at en bestemt person dukker opp.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag er du mer sliten enn du vil innrømme. Det har vært en morsom, men litt for intens uke for din smak. I dag handler det mye om å lade batteriene, hente deg inn, og finne metoder som kan fungere bra for flere.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har ikke noe annet valg enn å tro på sjefen din, selv om du mistenker at vedkommende overdriver for å få gjennom sin egen vilje. Du har verken fakta eller andre bevis å støtte teoriene dine med, så det burde du foreløpig holde for deg selv. Kvelden blir morsom og innbydende.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du fisker etter et kompliment og du vil bli grusomt skuffet når forventet ros uteblir. Selv tror du at det du har oppnådd nesten har forandret verden litt, men sjefen din er ikke like imponert over innsatsen din. Kvelden handler om samvær med familien.

Løven 23 / 7-22 / 8

Noen som står deg nær føler seg glemt, og det er en risiko for at denne personen sier eller gjør noe ganske provoserende

bare for å få oppmerksomheten din. Du er vant til oppførselen deres, men det hindrer deg likevel ikke i å bli irritert. På ettermiddagen møter du tilfeldigvis på en gammel venn.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har gått glipp av noe viktig og nå vil du prøve å rette det opp. Dessverre er det ikke så enkelt som å bare hente informasjon. Dette handler mer om et konsept og etablerte rutiner, og det vil ta tid før du har satt deg helt inn i det.

Vekten 23 / 9-22 / 10

På torsdag vil du bli skuffet over en kollega som enten ignorerte eller bare glemte det du ba om. Uansett grunnen til hvorfor vedkommende ikke gjorde det, betyr det mye ekstraarbeid for deg i dag. Kvelden handler om en ganske merkelig tekstmelding.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag prøver du å få tak i en person som enten unngår deg eller har forsvunnet helt fra jordens overflate. Siden det sannsynligvis ikke er det siste alternativet, bør du kanskje finne ut hvorfor vedkommende ikke vil møtes.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Dagen handler om humor, varme og et høyt tempo. Det blir en gøy og på mange måter givende dag hvor du har tid til mer enn du planla fra begynnelsen. Du liker følelsen av å ligge godt an før helgen.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Dagen lever virkelig opp til dine forventninger. Du tar vare på deg selv, fra innsiden og ut. Dersom du har fri bruker du hele dagen til å ha det bra. Kvelden blir sosial, sen og spennende. Du begynner å mistenke en romanse mellom to venner.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har mye planlagt denne uken, men ulike hendelser gjør at mye blir utsatt. Du syntes det er både bra og synd på samme tid, ettersom det hadde vært fint å få dette prosjektet ferdig, samtidig som det er deilig å ha en ganske rolig dag.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du irriterer deg over en kollega som ikke kan si rett ut hva det er som bekymrer dem. Du merker at noe er galt, men denne personen slipper deg ikke inn, så du vet ikke hvorfor. Noen ganger kan det være godt å la ting bare ta sin tid. Din kollega vil åpne seg når de er klar for det.

Powered by Labrador CMS