Dagens horoskop: Torsdag 3. januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag ønsker du informasjon om en avtale du er i ferd med å inngå. Det er noen uklarheter, og du gjør lurt i å rydde opp i dem før du går videre. Kvelden handler om å henge med folk som gjør deg glad.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du er litt sliten i dag, men ellers er du i godt humør. Det blir enda bedre når du får ros fra en av sjefene dine. Kvelden handler om å ta vare på seg selv og dyrke en hobby eller en interesse du har.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Det finnes en tid for å gå ut av komfortsonen og si akkurat det du føler, men det er ikke nå. Det beste du kan gjøre i dag er å ha is i magen og håpe på at noen andre tar kampen. Sjefen din kan være vanskelig når det kommer til kritikk.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag prøver du virkelig å være positiv, men det er vanskelig akkurat nå. Du har gått inn i noe som nesten kan sammenlignes med konstant trøtthet og du kan knapt komme deg ut av sengen om morgenen. Gi deg selv en sjanse og ikke vær for hard mot deg selv. Denne sesongen er tung for alle.

Løven 23 / 7-22 / 8

Noen ganger kan du være litt arrogant, og det er noe du prøver å jobbe med. I dag er du ganske ironisk overfor en kollega som virkelig prøver å gjøre sitt beste, men som verken er like kvikk eller rask til å lære som du er. Prøv å hjelpe vedkommende istedenfor å bli irritert.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det blir en interessant dag som byr på både sladder og konflikt. Du kan være veldig bestemt i dine meninger, men i dag nekter du å ta parti fordi du kan forstå at begge parter har delvis rett. Prøv heller å mekle og finne et kompromiss.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag flørter du med en person du bør holde deg unna. Problemet er at det er en sterk kjemi mellom dere to og det gjør det nesten umulig for deg å motstå. Hele oppførselen din går virkelig imot din egen moral, så det gjør situasjonen komplisert.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag har du mer energi enn i begynnelsen av uken. Dette er fordi solen er på vei inn i en bedre posisjon i forhold til horoskopet ditt. Til slutt våkner fighteren i deg, og du begynner å utfordre deg selv både privat og på jobb.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I dag merker du at du blir veldig irritert på en kollega som du egentlig liker å jobbe med. Vedkommende har en evne til å alltid se feil hos alle andre enn seg selv, og dette er en side du irriterer deg over. Kvelden blir aktiv, men morsom.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Akkurat nå har du vanskelig for å tenke klart. Enten er du veldig sliten eller så blir du syk. Hjernen din fokuserer ikke som vanlig og dette gjør at selv små problemer føles store. Det beste du kan gjøre er å prioritere søvn og hvile.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag prøver du å finne et kompromiss på jobben som fungerer for flere forskjellige mennesker. Det blir ikke lett, men du liker en utfordring. På ettermiddagen overrasker en venn deg, noe som gjør deg rørt. Kvelden dreier seg om hjemmet og om å ta det med ro.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du utvikler en teori i dag, og når du først har implementert den, vil det være vanskelig å gå tilbake til gamle vaner. Dette handler i bunn og grunn om en kontinuerlig endring i livet ditt som har pågått over lengre tid. Det føles godt at tiden endelig er inne for denne typen endringer.

Powered by Labrador CMS