Dagens Horoskop: Torsdag 29. Juli

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag er du sta nok til å satse på å lykkes med noe du har mislyktes med flere ganger tidligere, og i dag er dagen hvor alle puslespillbitene faller på plass. Det er ikke ofte du kan kjenne på denne typen flyt – nyt det!

Tyren 20/4-20/5

Du blir irritert på en person som alltid vet bedre enn deg, i alle fall ifølge seg selv. Det er som om personen er slitsom med vilje. Det beste du kan gjøre er rett og slett å unngå personen i dag. Kvelden handler om å fokusere på tiden fremover.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å akseptere at ting ikke går som planlagt i dag. Selv om du visste på forhånd at det var en sjanse for at ting kunne gå galt vil du ikke innrømme at det er nøyaktig det som har skjedd. I løpet av ettermiddagen får du et verdifullt råd, ta vare på det.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen handler om et bytte av miljø. Det kan være alt fra en lengre reise eller en kortere utflukt. Det blir en fin dag som inspirerer deg til å se fremover. Kvelden handler om å håndtere fortiden din. Du har ting du vil komme deg videre fra.

Løven 23/7-22/8

Gjennom torsdagen prøver du å ha rett uten å være overlegen. Det er en vanskelig balansegang ettersom du ofte oppfattes som en bedreviter når du forsøker å rette på personer rundt deg. Kvelden blir rolig, annerledes og litt vel sen for en hverdag.

Jomfruen 23/8-22/9

Du nøler når du får høre prisen på noe du vil ha. Du vet at det er en dyr investering, men du hadde likevel undervurdert totalsummen. Kvelden handler om å vise en venn et forslag om en forretningsidé du har.

Vekten 23/9-22/10

Det blir ikke tatt en endelig beslutning i dag, og det er du på sett og vis glad for. Akkurat nå føler du deg uvanlig fornøyd med det meste, og det gjør at du er glad hver gang en avgjørelse blir utsatt. På ettermiddagen får du en ganske stort ansvar å ta deg av.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne torsdagen handler om å skille rett og galt. Det kan virke enkelt, men når det er sterke følelser involvert kan det bli vanskelig. I løpet av dagen venter et mindre eventyr hvor du får teste grensene dine i en ganske uventet situasjon.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir rolig og harmonisk. Det har vært en lang oppoverbakke på veien hit, men nå kjennes det endelig trygt og du har full tro på at du skal kunne nå visse mål innen høsten setter inn. I dag faller ytterligere en brikke på plass.

Steinbukken 22/12-19/1

Gjennom torsdagen pusler du med en del ting hjemme. Du kommer fra et sted, og er på vei en annen plass, så i dag sørger du for å vaske og fikse alt før neste reise. I dag får du også en beskjed som du har ventet på, og det blir gode nyheter for din del.

Vannmannen 20/1-18/2

Du føler deg litt urettferdig behandlet, men det er ikke noe du snakker åpent om. Du foretrekker å holde slike ting for deg selv og ta din tid. Du vet at du har både kompetansen og evnen til å lykkes, nå trenger du bare at noen i en god posisjon tror på deg.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en ganske interessant dag hvor du får følge en idé til ferdig produkt. Dette er noe du kanskje ikke jobbet med selv, men du har likevel vært involvert på et eller annet vis. Dagen handler også om penger og investeringer.

Powered by Labrador CMS