horoskop

Dagens horoskop: Torsdag 29. desember

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21/3-19/4

I dag blir du litt stresset av alt du planla å gjøre før nyttår, men ikke har hatt tid til å gjøre. Akkurat denne nyttårsaften er litt ekstra viktig for deg. Du planlegger å møte en person du er veldig tiltrukket av. Du vil ha en romantisk nyttårsfeiring.

Tyren 20/4-20/5

Det blir mye å gjøre denne torsdagen, men ingenting du ikke har tid til så lenge du bare legger en plan. Når du blir litt distrahert er det smart å lage lister, du fungerer best når du har en plan å følge. Kvelden handler om nyttår og en uplanlagt fest.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er veldig fokusert på det du skal gjøre i dag. Det er en positiv energi i ditt tegn og det gjenspeiles i alt du gjør. Det blir en god og produktiv dag. Kvelden handler om nye venner og litt drama. Det er to personer i vennskapssirkelen din som ikke blir enige.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar et litt uvanlig initiativ når du inviterer en venn til en planlagt nyttårsfeiring. Med hånden på hjertet har du et lite håp om at det kan utvikle seg til noe mer enn bare vennskap. Dette er en personen du aldri helt har kunnet gi slipp på.

Løven 23/7-22/8

Du har noen ting du må fullføre før du kan starte et nytt kapittel i livet ditt. 2023 handler om ambisjoner, om å lære nye ting, men også om et nytt miljø og nye mennesker. Du har mye spennende å se frem til. Kvelden blir rolig.

Jomfruen 23/8-9/22

Du slapper av for første gang på lenge. Selv om det har vært både jul og ferie har du egentlig ikke fått slappet av. For deg er julen ikke bare forbundet med kos, men også med alt som skal gjøres. I dag har du ingenting du må gjøre og det nyter du.

Vekten 23/9-22/10

Du blir irritert på en person som ikke lytter ordentlig. Dere har vært irritert på hverandre lenge, men i det siste har konflikten deres eskalert. Dette er en uvanlig situasjon for den ganske milde Vekten. Du liker virkelig ikke å krangle med noen som helst.

Skorpionen 23/10-21/11

Du leter etter informasjon som ikke er så lett å finne. Det handler om en hemmelighet som du egentlig ikke har noe å gjøre med og det er det som vekker din nysgjerrighet. Du elsker denne typen mysterium. Kvelden handler om å få utløp for din kunstneriske side.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intens, men likevel morsom torsdag hvor du sørger for å holde deg gående fra morgen til kveld. Akkurat nå er du som edderkoppen i nettet og personen alle samles rundt. Dette er en rolle som passer perfekt til den sjarmerende Skytten. Du nyter all oppmerksomhet.

Steinbukken 22/12-19/1

I løpet av torsdagen har du mye å gjøre og det kan hende du freser til en person som egentlig ikke har gjort deg noe. Ikke vær for stolt til å be om unnskyldning. På jobben er det en som har begynt å like deg mer og mer, kanskje denne personen tar initiativ i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en gøy, men litt stressende dag. Du har mange jern i ilden og det er viktig at du tar deg tid. Arbeidsmessig kan det oppstå noen problemer som krever din umiddelbare oppmerksomhet og tvinger deg til å droppe alt du har i hendene.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir god og rolig. Du puster inn energien fra årets siste dager. For deg er det viktig å ta inn dette øyeblikket og reflektere over livet ditt og om hvor du skal. Kvelden blir mildt sagt interessant på en annen måte.

Powered by Labrador CMS