Dagens Horoskop: Torsdag 28. Oktober

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av torsdagen tar du en unødvendig diskusjon med en eldre slektning. Du vet allerede fra begynnelsen av at dere ikke vil kunne komme overens, men du har en visjon av at dere skal kunne inngå en form for kompromiss. Kvelden handler om de kortene som allerede er lagt.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en til tider stressende torsdag hvor du skal fatte mange beslutninger på kort tid. Det handler delvis om å utvikle arbeidet ditt, men det handler også om å planlegge fremtiden. I dag får du masse skryt av en sjef for å ha lykkes enda bedre enn forventet med et prosjekt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har lang erfaring innen et visst område, og blir derfor overrasket og opprørt når en annen kollega får ta hånd om et visst prosjekt som du lenge har ønsket å jobbe med. I løpet av ettermiddagen venter en del hyggelige nyheter.

Krepsen 21/6-22/7

Du vegrer deg for å si hva du mener til en person som holder følelsene sine for seg selv. Du vil absolutt være åpen og varm, men samtidig føler du deg såret over at du er den eneste som deler følelsene sine.

Løven 23/7-22/8

Du går gjennom en forandring akkurat nå og det kommer til å prege deg fremover. Mye handler om at du vokser opp og tar mer ansvar både privat og på jobb. Løven har en ganske barnslig side som ofte følger dem opp i årene. Det kan være både sjarmerende og veldig irriterende for de rundt deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Gjennom torsdagen vil du være litt mer oppmerksom på hvordan en sjef reagerer i en viss situasjon ettersom du vet at det kan komme til å påvirke deg fremover. Akkurat nå vil du ikke ta noen sjanser som har med arbeidet å gjøre.

Vekten 23/9-22/10

Du veier ordene dine nøye ettersom du er veldig opptatt av at det du sier skal komme frem på riktig måte. Du vet at personen det gjelder ofte overtolker ting, så da kan det lett oppstå misforståelser.

Skorpionen 23/10-21/11

Dagen handler om at du skal være veldig presis og det er ikke den sterkeste siden din. Du er lettlært, intelligent og kreativ, men når det kommer til pirkete oppgaver blir du litt hysterisk. Få hjelp av en kollega som har bedre tålmodighet enn deg.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes ingen marginer i dag og det merkes. Du prøver å holde deg til den opprinnelige planen din, men av en eller annen grunn blir du lett distrahert i dag. Kvelden blir hyggelig, men sen.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne torsdagen påvirkes du av nervene dine. Du forbereder deg til noe i helgen og du kjenner at du vil bevise hvorfor du er verdt å satse på. I dag blir det en eller annen form for verdivurdering og du føler at du har mer å gi enn det du viser. Du vil beholde visse trumfkort for deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en interessant og utviklende torsdag hvor du lærer deg en hel del nye fakta. Du sitter allerede på mye kunnskap, men dette utfyller det du vet på en god måte. Kvelden handler om å forberede en reise.

Fiskene 19/2-20/3

Du fisker etter informasjon som du ikke får og det irriterer deg. Du er vandt til å alltid få frem det du er ute etter, men i dag vil verken kollegaer eller venner si noe. Det er bare å innse at ikke all informasjon er ment for dine ører.

Powered by Labrador CMS