Dagens horoskop: Torsdag 28. april

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

På torsdagen prøver du å provosere frem en reaksjon hos en person som vanligvis er roligheten selv. Du vil at vedkommende skal vise følelser, og blir hardt påvirket av deres kjølige holdning. Denne dagen handler også om vennskap og om planlegging av helgen.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Torsdagen går fort og du gjør mye forskjellig. For deg er det viktig å ha kontroll på det du gjør fordi du føler deg tryggere når ting går som forventet. Kvelden handler om å finne tilbake til vennen din.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er litt irritert på en kollega som alltid setter sine egne behov først. Du vet at det er ganske normalt å opptre på denne måten, men du mener at når du jobber i en gruppe, burde gruppen komme foran selvet. Kvelden blir interessant og utviklende.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du tar deg sammen for å avsløre det du vet. Slik det er nå, sitter du på en fordel som du kanskje har bruk for litt senere. Samtidig handler det om lojalitet til dine kolleger og venner. Du er litt delt i hvordan du skal opptre.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag er det viktig å ikke være sliten. Mye skjer denne dagen og det gjelder å ligge et skritt foran. På ettermiddagen er det fare for at du havner i konflikt med en eldre kollega.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har lært deg når du skal stå på ditt og når det er hensiktsmessig å rygge unna, dette kommer til nytte i dag. Du innser at du neppe vil tjene noe ved å bare stå på ditt. I stedet overgir du deg og bestemmer deg for å ta denne kampen på et annet tidspunkt.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Torsdagen handler om å jobbe praktisk og utvikle ting ved hjelp av kreativiteten. Det blir en morsom og litt annerledes dag som fokuserer mye på et kreativt tankesett. Kvelden handler om nyheter og om vennskap.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du har en samtale du bør ringe i dag, men samtidig vil du utsette den fordi du vet at det vil være vanskelig. Du orker ikke å ta følelsesmessige stormer og skuffelse akkurat nå. Dessverre har du ikke noe annet valg enn å ta tyren ved hornene.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det blir en rolig og harmonisk torsdag, noe som er fint etter den turbulente gårsdagen. Selv om du fortsatt er litt irritabel, etter de verste stormene fra Månens innflytelse har lagt seg. Kvelden handler om en pårørende som trenger din hjelp.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Akkurat nå skjer det mye i livet ditt, og du er tilbøyelig til å miste fokus fra det som virkelig er viktig. Det er så gøy og så mye sosialt samvær at du nesten helt glemmer dine ambisiøse mål. Prøv å finne en bedre balanse i hverdagen.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du møter mange nye mennesker i dag og det kan være både vanskelig og berikende på samme tid. Det som er litt trist er at mange av menneskene du møter bare vil gå fort gjennom livet.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag har du mulighet til å henge med en slektning eller venn du ikke ser ofte. Det blir en koselig og morsom dag hvor du får sjansen til å ta det med ro og samle positiv energi. Kvelden handler om underholdning.

Powered by Labrador CMS