Dagens Horoskop: Torsdag 27. januar

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen handler om å la andre forstå hva slags personlige problemer du sliter med. Noen ganger er det lettest å sette opp en glad fasade og late som du ikke er noe, enn å vise seg sårbar og erkjenne hva det er du går igjennom.

Tyren 20/4-20/5

Dagen byr ikke på noen overraskelser, men den går fort og er hyggelig. Mye av denne dagen handler om å lage rutiner og om å opprettholde gode vaner. Etter jobb er det rom for å være sosial med en venn eller kollega.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne dagen handler om å stille spørsmål og lete etter svar. Det blir en interessant og utviklende dag hvor du lærer mye om hvordan lederne dine tenker og handler i visse kritiske saker. Kvelden blir morsom og lærerik.

Krepsen 21/6-22/7

Du vil ikke sette en merkelapp på forholdet mellom deg og en venn, men det føles som om forholdet deres er i ferd med å bli til noe dypere og mer intenst enn det dere har i dag. Et spørsmål vekker noen tanker hos deg.

Løven 23/7-22/8

Du har en evne til å irritere en kollega og det spiller ingen rolle hvordan du gjør og hva du sier, du opplever likevel at vedkommende egentlig ikke tåler deg. Det du bør gjøre er ganske enkelt å ignorere dette, og heller fokusere på hva du bør gjøre istedenfor.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar ingen risiko og det merkes på hvordan du håndterer en konflikt som oppstår. Du trekker deg umiddelbart for å unngå unødvendig mas og ta opp tid i arbeidsdagen. Ettermiddagen handler om å ha det gøy og om å kose seg.

Vekten 23/9-22/10

Det blir litt som det blir i dag, og det er smart av deg å være fleksibel. Det er når du ikke kan takler endringer eller nye beskjeder at du får problemer. Kvelden handler om moral og etikk. Det handler om din evne til å akseptere mennesker som tenker veldig annerledes om deg selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Akkurat nå gjennomgår du en endring, og det kan påvirke humøret til det verre. Når du er i denne typen perioder, føler du deg utlevert, og det gjør deg frustrert og sint. Husk at i nesten alle tilfeller fører denne typen endring i livet ditt til noe positivt.

Skytten 22/11-21/12

Du spytter nesten ut ordene i dag når du svarer en kollega som du misliker veldig. Du kan egentlig ikke sette fingeren på hva det er med vedkommende som irriterer deg så mye, men du vet at denne personen alltid skal teste tålmodigheten din når dere jobber sammen.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en god torsdag på alle måter, og både hodet og kroppen responderer bedre på aktivitet sammenlignet med tidligere i uken. Det kan være vintertrøtthet eller rett og slett seighet, men nå snur det. Du kjenner kampånden begynner å våkne til liv igjen.

Vannmannen 20/1-18/2

Du forbereder deg på en tøff dag bare for å oppdage at problemene du forventet ikke er så omfattende eller dype som du trodde de var. Noen ganger er det fint med denne typen feilvurderinger.

Fiskene 19/2-20/3

I dag sliter du med å løse et problem du hele tiden støter på. Du vet at svaret er innen rekkevidde, men av en eller annen grunn ser du det ikke. Kanskje det er bedre å ta en pause fra dette dilemmaet og fokusere på noe annet en dag eller to.

Powered by Labrador CMS