Dagens horoskop: Torsdag 26. mai

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Torsdagen handler mye om å ta det med ro og bare hvile. Hvis du har et landsted, føles det som en god dag å gå dit. Mye med denne torsdagen dreier seg om familien og om elementene i livet ditt som du er mest komfortabel med.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag er du mett. Samtidig som det blir en aktiv dag, blir det også en rolig dag der du har tid til å gjøre ting du synes er morsomt. Mye av denne torsdagen dreier seg om god mat og rundt å reflektere over livet ditt og hvor du skal.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du prøver å sove ut denne torsdagen hvis du får muligheten. For deg starter dagen så mye bedre hvis du

kan våkne uten vekkerklokke. Tvillingen har det best når de følger sin egen døgnrytme, og den kan variere

noe utenom det vanlige. Kvelden handler om en selvmotsigelse.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er sint og skuffet over en person som ikke lot deg være med på en fest som nylig ble holdt. Selv om du vet at du bør avslutte dette kapittelet i livet ditt, har du litt vanskelig for å kutte de følelsesmessige båndene du har.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det blir en morsom og kreativ torsdag hvor fantasien får flyte fritt. Det er lenge siden du lo s mye som du gjør i dag. På ettermiddagen vil du motta overraskende nyheter om sommeren. Denne nyheten kan tvinge deg til å tenke nytt når det gjelder visse planer du har.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du tar deg litt sammen for å møte en person du egentlig ikke liker. Du forestiller deg som oftest at du kan komme overens med alle, men det er noe med vedkommende som gjør deg irritert. Dessverre ser denne personen ut til å være nært knyttet til familien din, og derfor kommer du ikke unna.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Dagen blir morsom, variert og interessant. Du møter mange nye mennesker i dag, og du syntes det er gøy å knytte kontakter. Vekten er i utgangspunktet et sosialt tegn som har lett for å bli kjent med nye mennesker.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Denne dagen handler om å ta og gi i ulike situasjoner. Det kan være en rekke kompromisser, men du vet samtidig at hvis du går på kompromiss nå, vil du dra nytte av det senere. Kvelden blir morsom og byr på forskjellige aktiviteter.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I løpet av denne dagen oppstår det en konflikt som du ikke kommer unna med uansett hvor hardt du prøver. Det handler om en person som trigger deg og gjør sitt beste for å provosere frem en krangel. Her kan du enten la deg provosere eller opptre som det voksne individet i blant dere.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er veldig trøtt og sliten denne torsdagen, men du begynner å føle deg bedre, spesielt hvis du er på vei til å komme deg etter en forkjølelse eller lignende. Det du trenger i dag er å lade batteriene på nytt og fokusere på målene du har foran deg.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er litt irritert mesteparten av tiden akkurat nå, og det påvirker omgivelsene dine. Du føler en frustrasjon som egentlig har med jobben din å gjøre, men det påvirker fortsatt privatlivet ditt. Du bør tenke på om jobben er verdt denne anstrengelsen fra din side.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen handler om friluftsliv uansett vær. Du kler på deg hvis du må, og du ignorerer både regn og kulde. Dette er noe som tiltrekker deg mer enn hjemmekos og det kommer du ikke til å gå glipp av. Kvelden dreier seg om familien.

Powered by Labrador CMS