Dagens Horoskop: Torsdag 26. August

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av torsdagen prøver du å veve sammen fakta med en del gjetninger. Det er vanskeligere enn det høres ut som, og du merker at du ville hatt godt av litt mer informasjon. Et tips er å kontakte noen som har mer erfaring enn det du har på dette området.

Tyren 20/4-20/5

Du er en person som tar små steg fremover uten å stresse. I dag setter du sammen en del mindre puslebiter og føler deg fornøyd med hvordan en fungerende helhet etterhvert kommer frem. På kvelden tvinger du deg selv til å gjøre noe som er bra for deg, som trening eller en gåtur. Du vet at det vil føles godt når det er gjort.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av torsdagen prøver du å bli ferdig med en del ting. Det blir en interessant, men ganske intensiv dag. En konflikt på arbeidsplassen eskalerer og det er en sjanse for å havne midt i mellom to sterke viljer.

Krepsen 21/6-22/7

Du liker å sladre og du liker å være oppdatert på all form for informasjon. Det er ikke noe du er stolt over, men samtidig burde du se det positive med nysgjerrigheten din rundt omgivelsene og relasjonene dine. Om du holder deg til en etisk kode så blir det lettere å sortere nyttig og slemt sladder.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å bli kjent med mennesker igjen. Etter en lang tid med mye fravær på arbeidsplassen, hjemmekontoret eller studiet så er mye tilbake til det normale. Nå må du nok en gang knytte kontakter og skaffe deg et sosialt nettverk. Du begynner på den oppgaven i dag.

Jomfruen 23/8-22/9

Torsdagen handler om å skille rett og galt, noe som kan være vanskeligere enn det høres ut som. Det er en hel del gråsoner og du må bestemme deg for hvor grensen din går. I dag står du overfor et ekstra følsomt dilemma som krever at du ser innover.

Vekten 23/9-22/10

Gjennom dagen prøver du rett og slett å hente deg inn både fysisk og psykisk. Det har vært mye i det siste, og av og til føles det som om hjernen din går på høygir døgnet rundt. Du burde begynne med mental avslapning gjennom meditasjon eller noe lignende.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av dagen får du høre noe som gjør deg opprørt. Det har med en kollega å gjøre, og om hvordan de har blitt behandlet av sjefene. Tenk på at en historie ofte har to sider, så du bør kanskje ikke dømme situasjonen ut ifra kollegaen din sitt perspektiv. Prøv å få tak i litt mer fakta først.

Skytten 22/11-21/12

Det er en trøtthet og pessimisme over tegnet ditt i dag. Det er som om du ikke helt kommer igang etter ferien. Både kroppen og hjernen har slappet av så lenge at det er vanskelig å øke tempoet. Prøv å sette konkrete mål du kan jobbe mot.

Steinbukken 22/12-19/1

Torsdagen blir både avslappende og intensiv på samme tid. I løpet av deler av dagen gir du alt, mens resten av dagen handler om hvile og å roe ned. På kvelden merker du at du savner en venn, et familiemedlem eller en slektning. Det pleier ikke å være avstand mellom dere, så det merkes når det endres.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har en del å gjøre, men det kan være vanskelig å fokusere på jobb når det er så mye annet som kaller på oppmerksomheten din. Du vil gjerne rekke å være sosial, jobbe effektivt og får tid til en hobby eller trening. Om du skal rekke alt bør du stå opp tidlig på morgenen.

Fiskene 19/2-20/3

Du har kommet inn i rutinene og det føles godt. Det du savner mest er å være utendørs så mye som du har vært de siste månedene. Fiskene trives godt utendørs og har vanskelig for å gå tilbake til å tilbringe dagene sine innendørs.

Powered by Labrador CMS