Dagens Horoskop: Torsdag 25. november

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag snur det for deg og du får medvind igjen. Du føler endelig at alt det harde arbeidet du har lagt ned begynner å gi resultater, og det er en god følelse. På kvelden tar du en viktig beslutning angående fremtiden.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det blir en litt annerledes torsdag, selv om den starter som vanlig. Dagen er høyintensiv og det er viktig å holde et tempo i alt du gjør. På ettermiddagen får du muligheten til å bruke kreativiteten og finne fleksible løsninger på et visst dilemma.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Torsdag sier du tydelig nei til noe. Det er lenge siden du var så opprørt og irritert. Mye handler om at en bestemt person ikke lytter til deg, og du synes at vedkommende behandler deg uforsiktig.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Denne dagen handler om å ha empati og om å vise forståelse for en person som ikke har det bra. Hvis du bare prøver å lytte, vil det være lettere for deg å forstå situasjonen til denne personen. Kvelden byr på en snuoperasjon.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du vil ikke bli veldig glad når du hører hvilke rykter en person sprer om deg. Selv om det er delvis sant, mener du at det er informasjon som både er privat og aldri burde vært lekket. Det blir en lærepenge for neste gang å ikke stole på denne personen.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

På torsdag får du sjansen til å vise frem et av dine mange talenter. Du sitter på en uvurderlig kunnskap som du mer enn gjerne deler. Du liker når folk oppsøker deg for råd og fordi de tror du er kompetent.

Vekten 23 / 9-22 / 10

På torsdag, prøv å holde fokus på det du skal gjøre, og ikke bekymre deg så mye om det alle andre gjør. Det er viktig for deg å komme deg gjennom denne dagen rimelig etter planen, for arbeidsmengden på fredag avhenger i stor grad av hva du får tid til i dag.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du er i en periode hvor du kjeder deg, og en lei Skorpion kan finne på mye tull. De siste årene har du forsøkt å dempe impulsene dine, men nå er Månen sterk i ditt tegn og det i kombinasjon med november måned kan gjøre deg veldig impulsiv.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I løpet av denne dagen er det bra om du holder deg til tydelige fakta. Det minste avvik fra det du egentlig vet kan føre til misforståelser som du verken har ork eller tid til å ordne opp i. Kvelden handler om at gammel kjærlighet aldri ruster.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Det er en fantastisk livsenergi i deg i dag som gjennomsyrer nesten alt du gjør. Du tar vare på denne dagen med karisma og autoritet. Kollegene dine er imponert over deg, og de som møter deg for første gang blir trollbundet av din karisma.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Dagen handler om å holde oversikt, og det har du ikke akkurat nå. Du har alt for mange jern i ilden til at det er nyttig for deg. Kvelden handler om å teste grenser og utnytte de fordeler du har.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I løpet av denne dagen er du ganske vinglete og ubesluttsomheten din kan smitte over på arbeidet ditt. Du har rett og slett vanskelig for å ta noen avgjørende avgjørelser som du bør være ferdig med i dag. Kvelden handler om å vente på en melding.

Powered by Labrador CMS