Dagens horoskop: Torsdag 24. november

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir en ganske stressende dag hvor det stilles mange krav til organisering og rask tenkning fra din side. Forutsetningen for at du skal takle denne dag så bra som mulig er at du er uthvilt. Kvelden handler om et personlig valg.

Tyren 20/4-20/5

Denne torsdagen er du både ivrig og blid. Du er glad, sosial og det stråler av hele deg. Du tuller med alt og alle. Kvelden handler om å fikse ting hjemme. Du ser ut til å forberede noe som skal skje fremover.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er egentlig ikke sta av natur, men i dag blir du veldig irritert på en person som ikke tror du takler visse utfordringer. Det handler ikke om hva du kan eller ikke kan, men mer om at noen har satt en merkelapp på deg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag tar du imot en utfordring selv om den ikke var direkte adressert til deg. Det handler dels om å ville bevise noe, ikke bare overfor sjefen din, men også overfor deg selv. Akkurat nå er selvtilliten din litt lav, og dette vil være en måte å løfte deg selv på.

Løven 23/7-22/8

Du er litt sint på en slektning eller et familiemedlem som alltid tar en krangel eller en konflikt ett skritt for langt. Denne personen kjenner ingen grenser og det skaper problemer. Du er lei av å alltid være den som gir etter fordi du vil unngå å elte saken videre.

Jomfruen 23/8-9/22

Det er mye drama på jobben din akkurat nå, og det ser ut til å live opp hverdagen litt. Selv om du unngår å være i midten av konflikten, liker du å være en nøytral tilskuer. I dag vil du bli trukket inn mot din vilje. Når noen står deg nær, er det vanskelig å ikke ta parti.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en ganske kreativ dag i dag hvor du må tenke litt utenfor boksen og det passer deg perfekt. Det er få mennesker som er så fleksible som Vekten og det gjør det lettere for deg å finne alternative løsninger på ulike problemer.

Skorpionen 23/10-21/11

Du undersøker en mulighet i dag, og den gir deg mange nye spørsmål. Det du trodde skulle være en enkel løsning, viser seg å være veldig kompleks og vanskelig å definere. Kanskje det er lettere å gå tilbake til din originale idé i stedet.

Skytten 22/11-21/12

Du snakker mye med en ny kollega og skjønner at det er en attraksjon mellom dere. Som singel er dette gode nyheter, men er du allerede i et forhold, vil denne typen følelser forårsake mange problemer. Du må være sikker på hva du føler.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag er du uvanlig oppegående. Du skravler i vei med en glede og en spontanitet som ikke har vært med deg på lenge. Det er spenning, glede og mye deilig energi i tegnet ditt akkurat nå. Du ser virkelig frem mot tiden som kommer.

Vannmannen 20/1-18/2

Å gjøre eller ikke gjøre er en del av problemet du står overfor akkurat nå. Det handler om ting du ønsker å oppnå, men du ikke vet om metoden du har valgt er den beste for resultatet du ønsker å oppnå. En idé er å dele tanker med en mer erfaren kollega.

Fiskene 19/2-20/3

I dag er du både sint, opprørt og litt imponert på samme tid. Det handler om en venn eller slektning som har handlet helt uten din viten og som gjør at du føler deg litt utmanøvrert fra livet deres. Samtidig er du stolt av hva vedkommende har oppnådd nylig.

Powered by Labrador CMS