Dagens horoskop: Torsdag 24. mars

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Torsdagen handler om å selge og det går ikke helt som forventet. Det du trodde ville være en enkel match viser seg ikke å fungere i det hele tatt, slik du trodde. Du må tenke nytt, forbedre og endre hvis du skal få noen resultater.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Denne dagen blir litt stressende. Det er mye å ta igjen og tiden er begrenset. Det du trenger, er litt støtte fra kollegene dine. Ettermiddagen handler om fremtiden og hvordan man skal tenke om den.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du har vanskelig for å fokusere akkurat nå. Du har vår i kroppen og det betyr at alt du vil er å være ute og henge med venner. Du blir rastløs når du jobber, spesielt hvis du har en stillesittende jobb. Kvelden handler om vennskap.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du kvier deg for å starte et nytt prosjekt fordi du vet at det kan føre til mer arbeid før helgen. Du har verken lyst eller tid til å jobbe over akkurat nå. Det ser ut til at du planlegger en aktivitet eller en fest denne helgen.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er en irritasjon i horoskopet ditt som gjør at du kan bli ganske slem uten å mene det. Prøv å tenke før du brøler. Akkurat nå er du negativt påvirket av Månen som kan gjøre deg emosjonelt ustabil. Kvelden handler om en avtale.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Som singel er du klar til å møte noen, og akkurat nå sender du ut signaler uten å tenke på det. Venus gjør deg uvanlig sjarmerende og du tiltrekker deg mange beundrere. Hvis du har et forhold, bør du sørge for at du ikke havner midt i et sjalusidrama.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er uvanlig fornuftig i dag, også når du tar en fornuftig avgjørelse som på den ene siden betyr mer arbeid, men også et sikrere resultat. Vanligvis kan du opptre ganske impulsivt i denne typen situasjoner og da det er ikke sikkert du gjør den beste vurderingen.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du trekker i trådene i dag og liker å være den som bestemmer. Oftest er det ingen tvil når Skorpionen tar ledelsen, men i dag holder du deg litt mer i bakgrunnen og kontrollerer heller de små tingene. Kvelden blir interessant.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du er inne i en periode hvor du egentlig ikke orker hverdagen. Du vet ikke hvorfor du er så sliten, fordi du

sover greit. En kombinasjon av påvirkninger fra solen sammen med våren påvirker energien din. Kvelden handler om en hobby.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du kan være ganske dreven når du vil, og det er du i dag. Du opptrer selgende, sjarmerende og veldig overbevisende. Lederne dine er imponert over innsatsen din. Kvelden handler om å forberede seg til helgen. Du har en intens, men morsom helg i vente.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Akkurat nå skjer det mye på jobben din og det er ikke sikkert du får tid til alt du har planlagt. Du trenger å bli litt flinkere til å strukturere dagene. Du pleier å være litt av en tidsoptimist. Kvelden handler om gode nyheter.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du møter en venn i dag, og sammen har dere en skikkelig koselig dag eller kveld. For deg er denne personen både en trygghet, men også en inspirasjon. Dere to tenker så forskjellig, og det er derfor denne personens perspektiv kan få deg til å tenke utenfor dine vanlige rammer.

Powered by Labrador CMS