Dagens horoskop: Torsdag 24. februar

Slik blir din torsdag.

Publisert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å få et fullstendig bilde av en person som både kan være sosial og sjarmerende, men også veldig tilbaketrukket, litt avhengig av humøret og situasjonen. Det er noe med denne personen som tiltrekker deg mer enn du vil innrømme.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Denne dagen blir veldig gøy. Det er lenge siden alt fløt på så jevnt som det gjør i dag. I dag får du høre sladder som både fascinerer deg og gjør deg litt bekymret på samme tid. Kvelden handler om å hente seg inn mentalt.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du tar på deg et prosjekt på jobben som har blitt liggende, både fordi det absolutt ikke er nødvendig

kombinert med at det er en ganske kjedelig oppgave. Du har innsett at ingen vil gjøre noe hvis ikke du gjør det.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det er en mistanke hos deg som ikke har vært der før og den kommer av at du har lagt merke til at en venn ofte kommer med usannheter eller løgner. Du har lenge prøvd å ignorere den voksende følelsen av at vedkommende faktisk skjuler noe for deg.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er rasende på deg selv fordi du ikke har lagt merke til at en kollega faktisk har gått bak ryggen din. Denne typen svik er ikke noe den lojale løven tar lett på. I løpet av dagen har du også en oppløftende samtale med en mentor eller sjef.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er nervøs for at du ikke vil klare å prestere så godt som du håpet på i dag. Til tross for gode forberedelser, vil du føle at du ikke har så mye erfaring og kunnskap som du skulle ønske. Se forbi den lave selvtilliten din og følg magefølelsen, så går det bra.

Vekten 23 / 9-22 / 10

I dag er du i et rampete humør. Pluto påvirker deg på en måte som gjør deg litt uberegnelig og veldig sjarmerende. Humoren din blir ikke verdsatt av alle, men de fleste av kollegene dine setter pris på din varme og latter.

Skorpionen 23 / 10-21-11

En kollega som har vært stengt som en blåskjell i lang tid begynner plutselig å åpne seg, og når det først skjer, renner det ut som en foss. Nå som vedkommende har sluppet hemningene øser det informasjon ut, blant annet ting du helst ikke ville ha visst.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Denne dagen handler mer om å forsvare sin posisjon, snarere enn å rykke frem. Du har kommet til et punkt på jobb hvor du er ganske fornøyd med det du har, men det er andre som vil ha din plass. Kvelden blir annerledes.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Torsdag blir en kamp om vilje og en mulighet til å imponere en sjef eller mentor. Du har mer å gi enn du har vist så langt i vår, og nå som du har det bra, kjenner du hvordan lysten til å konkurrere kommer til live igjen. Kvelden handler om et annerledes forslag.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du vet hva du vil, og du har tenkt å presse gjennom viljen din for enhver pris. Det er en stahet i horoskopet ditt akkurat nå. Du låner litt av din besluttsomhet og streben fra jordens tegn. Kvelden handler om å trene riktig.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du fortjener å bli behandlet bedre av en venn enn hva du har blitt. Du er vanligvis ganske omtenksom selv, men vennen din har ikke den samme genuine interessen for andre mennesker som du har, og legger derfor ikke merke til at du trenger litt ekstra oppmerksomhet.

Powered by Labrador CMS