Dagens Horoskop: Torsdag 23. September

Slik blir din torsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Torsdagen blir interessant og stimulerende på flere måter. Det skjer mye i livet ditt akkurat nå, så det lønner seg å ha energi til å kunne delta i alle ulike gleder og på jobb. Det handler først og fremst om å skaffe seg gode søvn- og spisevaner i tiden fremover.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av torsdagen får du informasjon som kan hjelpe deg fremover, og det kommer til å legge en del til rette for deg. For din del handler det først og fremst om å ha de nødvendige redskapene til å kunne ligge et steg foran. Du avskyr frie rammer på jobb, du foretrekker god planlegging og struktur.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vil at det skal gå unna, og det kommer det til å gjøre i dag. Det er et høyt tempo allerede fra morgenen av, noe som kanskje ikke er så bra for den morgentrøtte tvillingen. Kaffe eller en energidrikk kan hjelpe deg med å komme raskt i gang og gjør at du holder fokus fra starten av.

Krepsen 21/6-22/7

Du har ikke så mye å si i dag og det misoppfattes av en venn. De tror at du er sint, men den egentlige forklaringen er at du er trøtt og litt urolig. Det finnes en gnagende følelse i horoskopet ditt som gjør at du ikke kan slappe helt av. Kanskje er det et hint om at noe er i ferd med å skje.

Løven 23/7-22/8

Du er rampete og glad i dag, og det kan gi ulike inntrykk. Det pleier først og fremst å resultere i en del spøker og pranks på jobb. Humoren din er ditt beste våpen når hverdagen blir litt overveldende slik som nå. Kvelden blir annerledes, men byr på en hyggelig overraskelse.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er ikke den personen man bør gå til for råd akkurat nå. Selv om du gir gode tips så er du ikke følelsesmessig mottakelig for vennene dine sine virkelige behov. Du oppfatter det de sier i en mer bokstavelig forstand. Å lese mellom linjene har aldri vært noe for deg.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om en midlertidig flukt fra virkeligheten. Du prøver virkelig å finne gullkornene i den kommende høsten, men mørket og kulden har aldri vært venner av deg. I løpet av kvelden venter en positiv beskjed som gjelder en reise.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kan være ganske brysk i kommentarene dine, og ironien din oppfattes ikke alltid. I dag møter du på en person som synes at du er litt vel skarp for ditt eget beste, og de har ikke noe imot å by høylytt på meningene sine. Du blir litt krenket, men det finnes også en viss sannhet i det de sier.

Skytten 22/11-21/12

Du pleier å få gjøre som du vil, så når en sjef plutselig strammer inn på reglene blir du sint og skuffet. Du er ikke vant til å arbeide under slike forhold. Dessverre kommer du til å merke at sjefen din ikke er villig til å inngå kompromiss denne gangen.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt rådvill. Det skjer så mye i livet ditt akkurat nå at du knapt husker hvilken dag eller måned det er. Mye av det som skjer privat er hyggelige ting, men det finnes en del press når det kommer til arbeidskrav på jobb. Denne dagen krever at du legger inn litt ekstra fokus.

Vannmannen 20/1-18/2

Du føler deg litt dårlig selv om du ikke vil innrømme det for deg selv. Du er en person som alltid jobber på, selv når du er syk, så det å få deg til å holde deg hjemme er nærmest umulig. Om du ikke tenker på deg selv så bør du likevel huske på alle de du kan smitte på jobben.

Fiskene 19/2-20/3

Du gruer deg litt til å begynne på nye oppgaver i dag ettersom du vet at det kommer til å ta lengre tid. Samtidig har du ikke nok materiale til å arbeide med de gamle prosjektene dine hele dagen. Det blir et vanskelig valg hvor moralen jobber mot latskapen.

Powered by Labrador CMS